Restips - Kefalonia

Kefalonia – restips

Fängslande vackra småbyar, en grönskande och vacker natur, och stränder du sent kommer vilja lämna. För dig som är ute efter en bildskön resa som skiljer sig från den typiska charterresan: kolla in Kefalonia.

Kefalonias vackra städer

På Kefalonia finns flera mysiga små orter och vackra städer med färgglada hus. I flera av byarna kan du hitta riktigt bra tavernor som serverar goda mezes och andra goda grekiska rätter.

Läs mer

Kulinariska Kefalonia

På Kefalonia finner du grekisk matkultur när den är som bäst. Ta del av öns godheter och den härliga atmosfären på dess restauranger här.

Läs våra tips

Upptäck Kefalonia

Trollbindande naturupplevelser och charmiga småbyar bör stå med på varje Kefaloniaturists resplan. Ta del av Kefalonias upplevelser som du helt enkelt inte får missa!

Läs mer här

Utflykter och aktiviteter

Vem har sagt att semestern bara är till för att slappa? Kolla in Kefalonias utbud av spänningsfyllda aktiviteter: prova jetski, åk zipline, rid häst eller ta dig runt i undervattensgrottor. Men det är klart –  när dagen väl är sluten kanske ett spabesök inte skulle skada ...

Läs mer

Kefalonias sköna stränder

Dags att ta ett svalkande havsdopp! Kolla in våra tips på de finaste, livligaste och mest rofyllda stränderna på Kefalonia, så att du hamnar på den playa som passar just dig bäst.

Läs om våra favoritstränder