Yallos

  • Familjär atmosfär
  • God mat på hotellets grekiska taverna
  • Hög kundnöjdhet
Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Yallos passar dig som värderar trevlig atmosfär och funktionella rum mer än antalet solar. Här bor du med promenadavstånd till både centrum och den härliga stranden. När du vill koppla av efter en dag av sightseeing kan du ta plats framför tv:n i sällskapsrummet. Ägarna driver en taverna intill och du har förstås en stående inbjudan.

Specialerbjudande

Boka senast 27/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/6 - 31/10 2021. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent o snyggt med bra service avseende städning.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Yallos – ett fint hotell med familjär atmosfär. Här finns ett trivsamt lobbyrum med platt-tv. Gratis wifi. Ägarna driver även en taverna ca 200 meter från hotellet dit hotellets gäster är välkomna. Receptionen har begränsade öppettider (kl. 8.00-12.00 & 16.00-20.00), men ägarna kan alltid hittas i deras restaurang. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Betalning med kort accepteras i mindre utsträckning i restauranger och butiker i Lefkos. Det finns en uttagsautomat i Lefkos, men där kan pengarna ibland ta slut och det kan dröja ett par dagar innan den fylls på igen. Det finns även bankomat i Arkasa, ca 30 minuter från Lefkos, och i Karpathos stad, ca 1 timme från Lefkos.