Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
Rent, fritt, nära
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


9 av 10

+
Läget. Utsikten. Poolen. Rymliga rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-04


9 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


9 av 10

+
Bra städning trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Personligt, kontakt, avkoppling
-
Frukost, pool-bar

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Jättebra rum och städning
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


5 av 10

+
Utsikten, rummet,
-
Frukosten, personalens agerande när vi påpekade fel (t ex glödlampa ur funktion 4 dagar utan fix). Inte åtgärdat när vi åkte. Gångvägen mot rummet igenväxt av vineankor. Sängen usel

Bekräftad gäst: 2021-09-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-17

av Riwix Örebro, Sverige

Fint mindre hotell i Lefkos

Vi bodde bra på detta hotell. Låg nära de fina sand stränderna och lilla staden. Vårt rum hade jättefin utsikt över hela havet och solnedgången. Vi satt på balkongen och såg detta skådespel varje kväll. Bra städning och rum. Kanske något gammalmodig inredning men brukar ju vara så i Grekland. Balkongen hade OK storlek vi kunde sitta fyra där lite trångt men fungerade. Fick betala extra för AC kan väl tycka det ska ingå samt säkerhetsskåp.

 
2016-08-04

av Malin Q

Supernöjda

Vi är väldigt nöjda. Hotellet, läget, servicen, poolen, utsikten (en dröm, hav, hav och hav) och rummet var toppen. Ett litet välskött hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Vill man uppleva lugn, höra o se hav, känna lukten av fikon och på kvällen titta upp mot himlen och se massor med stjärnor så rekommenderar vi detta.

 
2015-09-28

av AnkiB Gävle, Sverige

Skönt när man "bara vill vara"!

Vi bodde i en 2 rumslägenhet på bottenplan men stor terass och fin utsikt över havet och byn. Poolen på hotellet var liten och mysig räckte väl till när vi var där men det var i september så det var ju inte direkt några barnfamiljer där. Bra med en bar med dricka och glass till försäljning i receptionen. Vi åt inte frukost på hotellet utan fixade det själva och i bland en lättlunch. Bra kök och utrustning. Bra städning och fina rum. Hårda sängar förstås men så är det ju nästan överallt. Ligger ca 200 m från centrum men ingen bebyggelse emellan så det kändes verkligen som att bo ute på landet. Byn är inte stor och man promenerar igenom på ca 20 min. Finns flera små tavernor /restauranger att välja på vår favorit blev Central Cafe. Väldigt god mat med stora portioner och trevligt och lugnt bemötande, ingen stress att äta upp för att göra plats för fler gäster. Två minimarket i närheten och en när man kör ner i byn. Mycket härlig sandstrand i en vik där det inte blåser så mycket. (Väldigt blåsig ö). Finns även en stenstrand och en klippstrand så bara att välja vad man själv föredrar.

 
2015-08-10

av gullis007 Katrineholm, Sverige

Lugnt och fint!

Hotellet ligger cirka 200 meter från byns "centrum" och det är ytterligare 100 meter till stränderna. Typiskt grekiska rum och sängar. Bra städning. En pool där man oftast var ensam. En poolbar där man kunde köpa glass och dryck. Frukosten som serverades var i enklaste laget. Kaffe eller the. Tre brödskivor per person, en ost och en skinkskiva, marmelad. Sen varierades det mellan youghurt, ägg eller en pirogliknande bakelse. Frukosten serverades "när brödbilen kom", vilket var oftast vid klockan nio. Wifi fanns och fungerade allt som oftast även på rummet. Finns ett tiotal restauranger i Lefkos alla på promenad avstånd från hotellet. De flesta serverade även enklare lunchrätter. Personalens engelska är inte den bästa men inga problem med att göra sig förstådd.

 
2014-08-04

av GIggsan Skogås, Sverige

Lugn och skön semester

Vi hade några få kriterier inför resan: pool, närhet till strand, lite restauranger och lugnt område. Och Lefkos och Lefkos Village erbjöd just detta! Lefkos VIllage är faktiskt (i nuläget) det enda hotellet i Lefkos med pool, och den de hade var mer än lagom. Det var aldrig fullt så solstolar fanns det alltid lediga och aldrig trångt i poolen. Den var också fräsch! Mest barnfamiljer på hotellet, troligen just pga poolen. Men absolut inget som störde, och tror inte vi störde de andra heller hehe. Hotellet har en liten bar med drycker och enklare snacks. Vi köpte mest läsk där. Tyvärr hade vi önskar lite mer servicekänsla av tjejen i baren... men hon kanske bara var blyg ;-) Frukosten serverades direkt vid bordet och var kanske inte den allra roligaste, men dög gott och väl för oss. Städningen sköttes fint, av trevlig städerska dessutom som alltid ville en väl! Rummen var annars enkla men rymliga och fräsha! Vi hade markterass och man såg lite av havet därifrån. Våra vänner hade balkong och hade ju då också lite mer utsikt. En liten kokvrå fanns med tre uppsättningar porslin, men vi åt aldrig på rummet. Helt ok badrum med badkar i bra skick! Aircondition kostar extra, men det är det värt i värmen. Finns även säkerhetsbox på rummet mot avgift, men vi kände inte att vi behövde använda den. Wifi vid poolområdet men räckte till vissa rum! Det finns flera stränder i byn, men vi besökte endast Lefkos beach, den hade minst vågor och lite mer långgrunt. Perfekt för barnen! Solstolar kostar 6 euro, samma överallt. Både tavernor och minimarkets i anslutning till stranden. Från hotellet är det bara en kort promenad till stränderna, precis lagom! I själva byn fanns 10-12 tavernor, och vi provade de flesta. Fanns både frukost, lunch och middag på de flesta och vi vart nöjda med nästan allt vi provade! Men missa inte den kända tavernan Dramountana med färsk fisk och man får se dagens rätter direkt i köket och väljer där, kul! Även Three Dolphins och Central Cafe fick höga betyg av vårt sällskap, speciellt barnen. Vi är mer än nöjda med både hotellet och byn! (hyr gärna bil och kör runt på ön! Men kolla gärna biluthyrarna direkt när ni kommer, de verkar vara populära!)