Gorgina And Sofia

  • Uppskattat värdpar
  • Bra läge vid havet
Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Gordina and Sofia är ett omtyckt lägenhetshotell alldeles vid stranden i Lefkos. Du har dessutom nära till centrum och alla härliga tavernor. Enrumslägenheterna är fina och fullt utrustade och du kan passa på att krydda den totala semesterkänslan lite extra genom att välja en lägenhet med havsutsikt. Gratis wifi i de allmänna utrymmena.

Specialerbjudande

Boka senast 27/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/6 - 31/10 2021. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 20 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trevligt och välskött mindre lägenhetshotell som består av två byggnader belägna vid stranden i Lefkos. Gångavstånd till tavernor och livsmedelsaffärer. Hotellets ägare bor på bottenplanet på hotellet och finns tillgängliga på dagtid. Väg måste korsas för att nå stranden. Genomfartstrafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Betalning med kort accepteras i mindre utsträckning i restauranger och butiker i Lefkos. Det finns en uttagsautomat i Lefkos, men där kan pengarna ibland ta slut och det kan dröja ett par dagar innan den fylls på igen. Det finns även bankomat i Arkasa, ca 30 minuter från Lefkos, och i Karpathos stad, ca 1 timme från Lefkos.