Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
6,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Personalen var jätte trevliga /Läget var bra nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


6 av 10

+
Läget och utsikten från vår balkong. Vi hade rum 45.
-
Såg fräschare ut på bilderna och köksutrustning var i stort sett obefintlig. Ingen skärbräda t ex.

Bekräftad gäst: 2022-09-25


9 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-08-29


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-08


2 av 10

+
Poolen
-
Tråkig frukost, dålig städning av rummen personalen pratade dålig engelska

Bekräftad gäst: 2022-08-01


6 av 10

+
Lugnt och trevlig personal. Bra läge i byn
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


7 av 10

+
Trevlig personal. Pool. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-10


4 av 10

+
Läget
-
Vi var där för andra gången och det var stor skillnad. Hotellet har sänkt nivån betydligt t ex inga knivar eller skärbräda, söndrig toalettdörr och vi fick fråga efter toapapper 4 gånger

Bekräftad gäst: 2022-07-04


4 av 10

+
Servicen och de som arbetade där.
-
Städningen och att köket inte hade någon utrustning. Vi hade tänkt laga mat men fanns knappt någon utrustning för det. Fanns inte ens diskmedel att diska sin disk med? Obekväma sängar.

Bekräftad gäst: 2022-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

109 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
43
Bra
 
27
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-19

av KarinP2

Vårt favorithotell. Lagom stort och familjärt.

Läget är utmärkt; nära till allt. Två stora supermarkets inom ett par minuters gångväg. Fantastisk utsikt över bukten från de översta balkongerna. Lakan och handdukar byts flera gånger per vecka. Mycket trevlig ägarfamilj. Stort poolområde där man slipper trängas, och poolen är tillräckligt lång för att kunna motionssimma i. Ett par förbättringsområden: vattentrycket till den översta våningen är inte alltid det bästa. I duschen skulle jag gärna haft möjlighet att hänga upp duschmunstycket så jag kan stå rak under och duscha. Upphängningen av duschdraperierna i vissa rum fungerar inte fullt ut, så duschdraperiet hänger inte stilla under duschen. Men det är småsaker som man kan leva med under ett par veckor. ;-) Vi kom till Regina första gången 2004 och har återkommit i stort sett varje sommar sedan dess.

 
2019-06-27

av Carba123 Trollhättan, Sverige

Mycket bra läge

Lägert är perfekt med vacker utsikt om man ber om 3- 4 våningen. Poolområde med lättare maträtter finns att tillgå . Trevlig personal som gärna kommer med tips om ön. Enkelt boende med städning varje dag

 
2017-10-17

av Tomas P Göteborg, Sverige

Bra och enkelt hotell.

Stora och rena rum med städning varje dag utom söndag. Bra frukost med yoghurt, mussli, ägg, juice, grönsaker, frukt, pålägg, bröd och kaffe. Mycket vänlig personal som gärna hjälper till och fixar det som du behöver hjälp med. Pool med solstolar.

 
2017-09-04

av kajba2 Landvetter, Sverige

Mysigt hotell nära centrum

Ett lite äldre, men rent och mysigt familjehotell. Supertrevlig och mycket hjälpsam personal. Rummen var fräsha, rena och luftiga. AC och frukost ingår och vi var nöjda med allt. Fick en stor avskild balkong med både utsikt över poolen och havet. Litet minikök med det nödvändigaste. Vi fick se ett härligt grekiskt baby party för den nyaste lilla familjemedlemmen, en lite pojke! Kan verkligen rekommendera detta hotell, bra pris på ett bra hotell.

 
2017-05-18

av Swedentraveller93 Umeå, Sverige

Bra läge, tråkig interiör

När vi anlände till hotellet så höll det precis på att öppna för säsongen (i mitten av maj). Detta störde oss icke nämnvärt, men, det är alltid trevligt att ett hotell som är öppet och tar emot gäster står redo när de första kommer. Vilket det inte var i vårt fall. Men, som sagt, detta berörde oss inte direkt. Sparsmakat är ordet som gäller när rummen ska beskrivas. Allt fanns, men inget extra - typ, galgar, köksdetaljer och så vidare. Fantastisk utsikt, men kanske inte en passande balkong för den lite mer privata gästen. Poolen hann vi ej testa, likaså frukosten. Överlag: Helt okej, men det finns förbättringspotential även fast ett hotell endast har två stjärnor så kan man anstränga sig lite extra. Bodde på fjärde våningen i mitten på maj 2017.