Kundomdömen om Meltemi (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 94 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Fräsch pool.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Läget, trevlig personal, bra sängar fräscha rum
-
Kanske lite bättre dörrar...

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Personalen, läget
-
Motsvarade allt man kan önska.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Petsonlig service alltid !!!
-
Bättre utrustning i lägenheterna , typ brödrost , spisplattor , , fanns bara en !!!!!!!!! Illa !! Typ en brödkniv hade varit bra ,, Bättre kyl , och ABSOLUT BÄTTRE AIR CONDITION , under all kritik !! Fullt blås , iskallt , gick ej att ställa in behaglig temperatur ! Påtalat detta !! Har man en 2 rums lägenhet ska det vara uppdaterat och det är det inte !! Detta gäller allt i lägenheten , liten grej bara ,, finns ej belysning till att läsa på kvällen i sängen ,,,, skärpning !!! Men städningen är kanon ,!!

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
Perfekt hotell som ligger bra i Pigadia. Jättebra storlek på lägenheten, trevlig ägarfamilj och underbar städerska. Sängen var oxå bra och de bästa kuddarna vi haft i Grekland (och då har vi rest runt en hel del i Grekland de senaste 34 åren).
-
Inget att anmärka, fanns tom diskmedel i köket och tvål i badrummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


7 av 10

+
Hade allt nödvändigt och läget var helt okej.
-
Dörrarna slog även när de var stängda av korsdrag när luftkonditionering var på eller ett fönster/dörr var öppen. Fler galgar att hänga upp kläder på.

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
Bra läge till strand och stad,luftig och stor lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

+
Läget och ägarna
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 2/5 Rum
  • 1/5 Läge
  • 2/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 2/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

9 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
3
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-30

av Yandersson Munkedal, Sverige

Litet och genuint

Ett mysigt familjeägt hotell med närhet till strand och supermarket och promenadavstånd till hamnen i Karpathos stad. Vår tvårumslägenhet är ren och fin och innehåller allt man behöver. Sofia med familj är mycket måna om att gästerna ska trivas. Familjens restaurang serverar god mat från grekiska köket. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
2019-07-25

av kattskiten Stockholm, Sverige

Enkelt men bra!

Ett enkelt lägenhetshotell som ändå har allt man behöver. Trevlig personal. Städningen var verkligen jättebra och rummet fräscht, det enda dåliga med rummet var att duschdraperiet var väldigt kort så det blev blött i hela badrummet när man duschade. Litet poolområde men det fanns alltid plats där ändå. Nära till strand och restauranger och mataffär precis bredvid hotellet.

 
2018-09-12

av micaland Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
2018-07-11

av Maria E Göteborg, Sverige

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.

 
2021-09-15

av B8018ZIchristinal Faxe Ladeplads, Denmark

Trafikstøj og uhøflig service

Vi havde booket en uge på Hotel Meltemi i september 2021 gennem et rejsebureu. Servicen på hotellet er uhøflig. Vi følte os ikke velkomne. Køkkenet er 1 kogeplade og et lille køleskab. Massiv trafikstøj. Uhøflig modtagelse da vi ankom. Vi havde bestilt et roligt værelse med havudsigt. Vi skulle betale 15 euro ekstra per dag for dette "rolige værelse" med havudsigt. Vi fik værelse nr 7. Værelset lå ud til en meget trafikeret vej. Larmen fra biler, busser og lastbiler var ikke til at holde ud. Vi kunne ikke bruge altanen pga støj. Vi kunne godt nok se havet skråt til siden. Der var 9 værelser på hotellet. Værelse 5, 6, 7, 8 og 9 lå ud til en meget trafikeret vej. Vi ved ikke, hvordan de 4 andre værelser lå. Vi valgte at tjekke ud af hotellet samme dag, som vi tjekkede ind på trods af, at vi havde betalt for en hel uge. Vi ville ikke have vores ferie ødelagt på dette hotel med så meget trafikstøj. Vi fik efter meget forhandling og snak pengene tilbage for 6 ud af de 7 dage for havudsigten, som vi havde betalt direkte til hotellet. Vi fik ikke nogen penge tilbage for selve værelset. Værelset på Hotel Meltimi burde været solgt som et værelse med meget trafikstøj - så havde vi valgt et andet hotel. Jeg anbefaler alle, der ønsker en rolig ferie, at finde et andet hotel.