Kundomdömen om Atlantis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 250 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget med undantag att det var mycket störande på torget varje kväll fram till småtimmarna.
-
Lite variant på frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-20


5 av 10

+
Personalen
-
Hotellets läge vid ett torg, där ungdomar skränade och hög musik från eftermiddag till kl. 02:00 förtog hela glädjen med vistelsen.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
Trevlig personal, fin takterass.
-
Dåligt WiFi, deponering och AC borde ingå.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


7 av 10

+
Sköna sängar. Personal tillmötesgående när problem uppstod
-
AC borde ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Service och läget .
-
Jag tycker det är mycket bra grekiskt style. Det är ju det man vill ha

Bekräftad gäst: 2021-09-13


6 av 10

+
Läget
-
Frukosten, städningen, att man får betala för AS samt saftyboxen.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Läget. Bra sängar. Fantastisk havsutsikt
-
Bättre lås på dörrarna.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Läget och sköna sängar
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
Trevligt och nära till allt.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
37
Bra
 
27
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-01

av rogge62 Norrtälje, Sverige

Semester

Mitt 6år på detta hotell trivs så väldigt bra här. Jättetrevlig personal som är villiga att hjälpa till om man undrar över något. Rena och fräscha rum som håller en bra standard. En liten pool som är perfekt att softa vid när man kommer från stranden på em.

 
2017-05-21

av Jan M Borås, Sverige

Prisvärt hotell med bra läge.

Ett prisvärt mindre hotell med familjär stämning. I priset ingick enkel frukost, man fick vad man betalar för, alltså ganska enkelt och utan variation av pålägg m m. Rummet mycket bra med bra sängar och pytteliten balkong. Städning fungerade bra och allt var rent och fräscht. Hotellets läge helt perfekt med nära till alla faciliteter i lilla staden Pigadia med många restauranger med det vanliga grekiska utbudet av både inhemsk och turistanpassad mat. Ett plus också för att restaurangernas "inkastare" var mindre påstridiga än på andra platser. Ett bra resmål för resenärer som söker avkoppling och inte har behov av nöjesutbud.

 
2017-05-18

av 336ullaj

Sweden

Ett bra hotell i denna prisklass. Mycket bra sängar. Frukosten kunde vara lite mer varierad. Wifi inte så bra om du inte betalade för det.Läget var jättebra. Köp inte en öl där. Dyr. Personalen var trevlig o hjälpsam och städningen var ok. Synd att de byggde om och körde med drillborr till o från mellan 10-14. Störde på rummen men även vid poolen. Men det blir väl färdigt någon gång!! Och då blir det nog bra.

 
2015-07-19

av Jan L Luleå, Sverige

" Bra Hotell med nyrenoverade rum "

Ett jättefint Hotell i det annars för oss lite väl " turistiskt " Karpathos. Fina stränder och bad. Hotellets rum var nyrenoverade och i övrigt mycket välskött. Låg lugnt i återvändsgata. Nära till stranden var ett plus. I övrigt är hyrbil etc ett bra sätt att utforska stränderna på Karpathos. Liten men fin pool på baksidan, mysigt.

 
2014-07-11

av Patrick J

Kanonläge med bra service

Hotellet ligger intill det idylliska hamnområdet där många restauranger ligger på ett pärlband."Inkastarna" väldigt artiga och inte alls påflugna. Bra service och flexibilitet från personalen/familjen. Vi hade bekymmer med en blandare. Den var bytt när vi kom tillbaka från stranden. Handdukar byttes 4ggr under veckan. Ingen städning lördag.