Kundomdömen om Aeolos (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lagom stort. Trevlig stämning. Bra planerat Läget. Nära stranden och en skön promenad till stan
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Trivsamt och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Ett mindre hemtrevligt hotell i Greklands färger blått och vitt passar mig. Inbjudande. Nära till stranden och stadens centrum . Två Balkong/loft både morgonsol och kvällssol. Trevligt vackra planteringar i krukor. Pelargoner särskilt fina.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


9 av 10

+
Tystnaden. Och närheten till stranden
-
Hotellet borde inte få servera frukost att betala 1400:- för pulver kaffe, ett halvt glas juice, 1 kall rostad toast utan smör, en liten klick yoghurt och en liten söt bit efterrätt. Det är helt sjukt! Det va den värsta frukosten jag sätt någonsin!!

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
Det lugna rena familjära atmosfären.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Läget är perfekt i förhållande till strand och stad.
-
Städning och service.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Läget, nära stranden, lugnt och tyst
-
Köksutrustningen, stekpanna och en mindre kastrull saknades

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-10

av 869lennartt Playa del Inglés, Spanien

Otrevlig ägare

Den kvinna ägaren är otrevlig och är inte tillmötesgående, rummen är stora med err litet pentry. Dåligt wify, går inte att streama film. Mycket regler och en personal som har mycket att önska. Poolen är lite med 14 stolar, men skönt att den finns.

 
2016-08-26

av Christer99 Göteborg, Sverige

Fina lägenheter

Tvårumslägenheterna är fina, rymliga och två balkonger så man hade alltid skugga på en. Läget är bra, 100 meter till stranden, den bästa delen i Karpathos. Cirka 1,5 km in till centrum. Minimarket runt hörnet. Dock blev det ingen bra start, vi kom dit vid 13-tiden, då hade ägarinnan hyrt ut rummet till 1800 och tyckte att vi bara skulle acceptera detta och gå ner till stranden. Som kompensation ville hon ge oss en dag fri AC. Ingen dricka eller något som visade att hon hade lite service-mind. Jag upplyste henne om att incheckning internationellt är senast 1500. Jag krävde en veckas fri AC vilket hon tyckte var på tok för mycket. Men efter kontakt med Apollo gav hon med sig. Hon var inte glad på oss resten av veckan.

 
2017-08-15

av aka172017 Stockholm, Sverige

Very friendly and nice owners!!

I was a bit surprised, when found out that the towels were changed only twice per week, and the bathroom floor towel was changed 0 times. I assumed they would be changed daily. But eventually that was only a small disappointment, because the apthotel and the staff were so nice and helpful! It was also nice to have two balconies. The pool area was peaceful and the beach is right next to the hotel! Pigadia is only a short walk away, so the location is perfect.

 
2017-07-07

av k4z4nt Kárpathos, Grekland

Definitely the place to be!

Nice atmosphere very clean and not far from the beach. Big and comfortable rooms not far from town free WiFi nice swimming pool big balcony I recommend it for couples. Nice island probably visit it again!

 
2015-07-15

av chris m Wimborne Minster, Storbritannien

Comfortable, Convenient and Clean Haven

Stayed here for two weeks in June. Moved from disappointing Hotel in Amoopi, so was arranged last minute. Mike and Anna, run this small apartment complex with a swimming pool giving an alternative to the main Pigadia beach, with sunbeds etc, which is just across the road. The apartments are a very short walk to the local resaurants, car hire and mini-marts and about 10/15 walk into the main Pigadia harbour, with its many restaurants, bars and shops. So all in all a very convenient position. We had an apartment on the top floor at the end, so had the advantage of an indoor seating and eating area as the kitchen and bathroom were on the side of the bedroom. The room was very comfortable and kept very clean. It was adequately equipped with fridge and coffee making facilities but the rest of the kitchen equipment was looking like it needed replacing. There was a safe, a/c and a small balcony so it made for a lovely relaxing stay. Everyone was very friendly and helped us enjoy our stay.