Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trots att det är ett turistområde så får man en känsla av att vara i Grekland.L
-
Lite av charmen är att inte allt är 100%. Så svaret är jag är nöjd som det är. En anledning till att jag är en återkommande gäst.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Frukost helt suverän. Bacon ägg tomater pålägg frukter hembakat m.m. Otroligt bra. Även maten vid poolen lika bra som ute på restaurang
-
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Personalen och deluxrummet
-
Handduksställ på balkongen.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Utsikten, poolen och att det var vackert.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


6 av 10

+
-
Badrummet

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Läge, standard, personal
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Frukosten o maten vid poolen! Aldrig besviken vilket man kan bli på restaurang
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Frukosten
-
Att ha möjlighet till middag.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


10 av 10

+
Beliggnhet,pool
-
Evnt middagsserving

Bekräftad gäst: 2021-08-29


7 av 10

+
Utmärkt servis och hjälpsam personal.
-
Balkongdörren stod och slog hela natten pga. blåsten. Detta behöver åtgärdas. Duschkabinen var alldeles för liten. Drog man för duschdörrarna kunde man inte röra sig och ändå mindre tvätta sig ordentligt. Det var nätt och jämt man fick plats.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

182 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
63
Bra
 
40
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2020-03-02

av Y6322RSmariap

Så värt det! <3 Vi var där juli 2019

Underbar utsikt. Väldigt fina och moderna rum i den nyare delen som vi bodde i. Poolområdet är jättemysigt och den lilla baren vid poolen hade en supertrevlig liten man som tog med sig vindruvor från sin mors odlingar och bjöd på helt gratis. Vi åt barbeque en kväll på hotellet och det var jättegott. Värt att boka upp sig på. Frukosten har det mesta. Det är inget nattliv utan är ett lugnt och mysigt område med flera bra restauranger. Väldigt familjär stämning. Stranden närmast har småsten med solstolar. Vattnet är gudomligt. För dig som gillar att snorkla finns det massor att se. Stranden längre bort har sand. Här ligger alla barnfamiljer som vi då valde bort eftersom vi reste utan barn. Bankomat finns. Vi kommer säkert åka tillbaka eftersom det var helt underbart.

 
2019-05-07

av johanbG2250GN Lysekil, Sverige

Underbara Amoopi

Fantastiskt hotell med fantastisk personal. Hotellet har en magisk utsikt över havet och närheten till stränderna är bara några minuter bort. Hotellet ligger i en liten bymen det blir gemytligt och man blir bekant med folket där. Vårt paradis på jorden!

 
2017-06-29

av carina t Stockholm, Sverige

Nöjda och vill återvända igen ☺

Trevligt hotell. Vänlig och hjälpsam personal. Trevliga restauranger i när området. Lugnt område. Ingen störande trafik. Bra pool område. Finns böcker att låna vid receptionen. Wi-Fi är som på de flesta ställen. Vi fick exakt det som vi eftersökt. Lugn och ro.

 
2017-03-04

av PerArneT_13 Stockholm, Sverige

UNDERBART HOTELL!! Amoopi Bay Hotel

Rekommenderas! Mycket bra boende till bra pris och framförallt, väldigt trevlig personal :) Vi tillbringade 2 veckor i Juni 2016 och vi har planerat in 2 veckor nu i år. Hotellet har det mesta man behöver, pool & snackbar med Spiros i, som erbjuder enklare rätter och glada drinkar och en lite butik med det vanligaste småsakerna man behöver. Bl.a.

 
2015-09-04

av Åsa N Gotland, Sverige

Lugnt, vackert och enkelt

Det här hotellet ligger vackert på en höjd med en fantastisk utsikt över havet. Mysigt hotellområde med massor av blommor och charmiga balkonger. Fint poolområde som var förvånansvärt tomt hela tiden. Trevlig och hjälpsam personal. Enkla rum med mycket bra sängar för att vara Grekland. AC och kyl på rummet! Frukosten var ok... mycket enkel och samma saker varje dag, men stort plus för mysig frukostveranda med morgonsol och utsikt. Byn Amoopi är rätt tråkig, inget riktigt centrum och dåligt utbud med affärer (typ inga) och restauranger, men lokalbussen till Karpathos stad går precis utanför hotellet!