Kundomdömen om Amopi Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utsikt, härligt poolområde, närhet till havet, rent o snyggt, lugnt
-
Tala om i er beskrivning att stora nivåskillnader finns på hotellområdet och i omgivningarna! Rörelsehindrade hade inte klarat veckan. Trappstegen på hotellområdet bör markeras tydligare. Frukostutbudet kunde förbättras

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

+
Trevlig personal bra frukost rent fin utsikt
-
Wi-Fi för dålig täckning

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
Utsikten, lugnet.
-
Varmvatten på morgonen och att det skall räcka till mer än 1 person på em/kväll. Frukosten var inte någon höjdare. Ingen info pärm på rummet gällande hotellet Låsning av ytterdörr med enbart nyckel utan handtag, känns inte säkert vid ev. brand.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

+
Utsikten
-
Pool-menyn kunde varit bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

+
Läget , trevlig personal och god frukost.
-
Möjligen en vattenkokare i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


5 av 10

+
utsikten att frukost serveras som buffé
-
vårt badrum vi fick fylla på vatten i avloppet bredvid toaletten för att få bort lukt (vattenlåset?), vatten rann ut på golvet vid dusch ( trots försiktighet). Personalen var inte så gästfri med ett par undantag som var mycket trevliga.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

+
Den mysiga atmosfären, utsikten och den trevliga personalen.
-
Duschkabinen var i minsta laget, lite svårt att få plats i den som gravid och då är jag ändå ganska liten.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

177 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
62
Bra
 
39
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-03-02

Inlägg av Y6322RSmariap

Så värt det! <3 Vi var där juli 2019

Underbar utsikt. Väldigt fina och moderna rum i den nyare delen som vi bodde i. Poolområdet är jättemysigt och den lilla baren vid poolen hade en supertrevlig liten man som tog med sig vindruvor från sin mors odlingar och bjöd på helt gratis. Vi åt barbeque en kväll på hotellet och det var jättegott. Värt att boka upp sig på. Frukosten har det mesta. Det är inget nattliv utan är ett lugnt och mysigt område med flera bra restauranger. Väldigt familjär stämning. Stranden närmast har småsten med solstolar. Vattnet är gudomligt. För dig som gillar att snorkla finns det massor att se. Stranden längre bort har sand. Här ligger alla barnfamiljer som vi då valde bort eftersom vi reste utan barn. Bankomat finns. Vi kommer säkert åka tillbaka eftersom det var helt underbart.

 
2019-05-07

Inlägg av johanbG2250GN Lysekil, Sverige

Underbara Amoopi

Fantastiskt hotell med fantastisk personal. Hotellet har en magisk utsikt över havet och närheten till stränderna är bara några minuter bort. Hotellet ligger i en liten bymen det blir gemytligt och man blir bekant med folket där. Vårt paradis på jorden!

 
2017-06-29

Inlägg av 520carinat Stockholm, Sverige

Nöjda och vill återvända igen ☺

Trevligt hotell. Vänlig och hjälpsam personal. Trevliga restauranger i när området. Lugnt område. Ingen störande trafik. Bra pool område. Finns böcker att låna vid receptionen. Wi-Fi är som på de flesta ställen. Vi fick exakt det som vi eftersökt. Lugn och ro.

 
2017-03-04

Inlägg av PerArneT_13 Stockholm, Sverige

UNDERBART HOTELL!! Amoopi Bay Hotel

Rekommenderas! Mycket bra boende till bra pris och framförallt, väldigt trevlig personal :) Vi tillbringade 2 veckor i Juni 2016 och vi har planerat in 2 veckor nu i år. Hotellet har det mesta man behöver, pool & snackbar med Spiros i, som erbjuder enklare rätter och glada drinkar och en lite butik med det vanligaste småsakerna man behöver. Bl.a.

 
2015-09-04

Inlägg av Åsa N Gotland, Sverige

Lugnt, vackert och enkelt

Det här hotellet ligger vackert på en höjd med en fantastisk utsikt över havet. Mysigt hotellområde med massor av blommor och charmiga balkonger. Fint poolområde som var förvånansvärt tomt hela tiden. Trevlig och hjälpsam personal. Enkla rum med mycket bra sängar för att vara Grekland. AC och kyl på rummet! Frukosten var ok... mycket enkel och samma saker varje dag, men stort plus för mysig frukostveranda med morgonsol och utsikt. Byn Amoopi är rätt tråkig, inget riktigt centrum och dåligt utbud med affärer (typ inga) och restauranger, men lokalbussen till Karpathos stad går precis utanför hotellet!