Rumstyper på Ninos Grand Beach Hotel & Resort sommar -23

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Familjerum med två sovrum

Familjerum med balkong och havsutsikt. Familjerummet består av två sovrum med en skjutdörr mellan rummen. Ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett sovrum med möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum med två sovrum och delad pool

Familjerum med två sovrum, uteplats med havsutsikt och direkt utgång till delad pool. Familjerummet består av två sovrum med en skjutdörr mellan rummen. På uteplatsen finns bord och stolar. Rummen ligger i sidobyggnaderna. Ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett sovrum med möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med havsutsikt och uteplats med direkt utgång till en delad pool. På uteplatsen finns bord och stolar. Sviterna ligger i sidobyggnaderna. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Stor tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. Sviterna består av två rum. Sovrum med en dubbelsäng och ett rum med möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer.