Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
35
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-09-10

av sessimu Stockholm, Sverige

Bra och trevligt boende

Ett av de bättre hotell vi bott på i Grekland. Personalen var trevlig och serviceinriktad, vi hade mest kontakt med restaurang och reception. Gemensamma ytor som poolområde och restauranger var helt okej, och det var även maten. Vi bodde i en tvårumslägenhet (ett separat sovrum) i en nyrenoverad lägenhet med jättestor balkong, väldigt bra boende. En bonus är också att det finns en affär och en biluthyrning i bottenplan. Det är en bit att gå till Massouri och ännu längre till Myrties där båtarna till Telendos går, men det går buss utanför hotellet. Bussen går även till Pothia. Det enda negativa är att avstånd till en större strand är dryga kilometern. Dock finns det en liten stenstrand ca 200 m från hotellet som duger att bada vid. Från poolområdet ser man klättrarna på klipporna ovanför. Kommer vi åter till Kalymnos så bor vi gärna på Elena Village igen.

 
2022-07-18

av Philip H Göteborg, Sverige

OK

Fräscht hotell, men personal och service nådde inte upp i fyrstjärnig nivå. Personalen var mycket likgiltig i sitt bemötande av gäster och ville sällan besvära sig med ett hej eller liknande. Wifi fungerar inte och gymet är ett skämt. Kommer inte stanna där igen. Rekommenderar att kika efter bättre alternativ mer centralt i Massouri, nära tavernor och stränderna.

 
2019-08-31

av W5017NLlarsl

Juno

Stora fina rum men en fantastisk havsutsikt trevlig personal en bra restaurangen med en suverän bartender i baren.Bra frukostbuffé fanns allt man kunde önska sig. Enda minuset var att polen var allmän.

 
2018-09-04

av Lambert68 Stockholm, Sverige

Underbar utsikt och väldigt trevlig personal!

Det här är andra gången vi bor på hotellet. Vi är så nöjda. Jättebra middagar, fräscht poolområde och underbara Katerina i receptionen som fick oss att känna oss så välkomna på ett proffsigt sätt. Vi kommer att komma tillbaka. Kul att det är en fin frukostbuffé!

 
2017-02-22

av Lambert68 Stockholm, Sverige

Fräscht hotel med fin havsutsikt.

Fint hotell som ligger en lite promenad från restauranger och affärer. Ren pool och bra poolområde med bar och restaurang. Utmärkt frukost och lunch!Trevlig och snabb personal. Stora fina balkonger med havsutsikt.