Kundomdömen om Aegean Homes

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-24

Inlägg av tatianak239 Göteborg, Sverige

Mr stavros!

Otroligt charmigt hotell med lika charmig ägare, stavros, och städerska, Maria. Rummet är väldigt basic med lite köksutrustning, och två kokplattor. Tyvärr ingen dubbelsäng i ”ettorna”. Fantastisk uteplats med otrolig utsikt att titta på när solen går ner. Detta är inget Hilton hotell utan ett lite enklare boende som känns mer genuint. Det enda jag tyckte borde ingå är AC. Kostar 7 euro per dag, och i juli månad behövs den verkligen! Samt att ägaren ville att vi själva skulle köpa myggmedel att lägga i någon märklig el-anordning. Myggen äter dig levande utan detta, lämna inte fönster och dörrar öppna efter solnedgång. Jag är nöjd med min vistelse och återvänder gärna!

 
2016-08-09

Inlägg av Angelica B Borås, Sverige

Underbart!

Bästa hotellet jag bott på. Stavros och Maria är underbara människor som tar väldigt bra hand om sina gäster. Utsikten är to die for. Vi satt väldigt mycket på våran uteplats och njöt. Nära till bra restauranger och till stranden.

 
2015-09-20

Inlägg av Mats J Bromölla, Sverige

Fortfarande mysigt

Återvände med glädje till Mr Stavros. Fortfarande en härlig plats att tillbringa en vecka på. Rent och snyggt. Dock hade det inte skadat med en liten uppdatering av köksutrustning, el, vatten och avlopp, Återvänder gärna igen och igen

 
2015-01-09

Inlägg av Christer J

Härligt hotell !

Ett härligt hotell med mycket fint läge ! Fantastisk utsikt över havet och ön Tendelos ( kvällsol till alla rummen ) Enkla men rena och fräscha rum . Många trappor på hotellet och även ner till de olika stränderna men det är värt att gå i alla dessa trappor . Hotellägaren Mr Stavros är en mycket trevlig man , mycket hjälpsam och vänlig , övrig personal är ochså toppen . Kommer att återvända dit !!! Christer

 
2014-06-21

Inlägg av Mats J Bromölla, Sverige

Bra boende

Bodde här under en vecka i juni med min hustru och vi är båda mycket nöjda med vår vistelse. Lägenheten som vi bodde i hade det man behöver men inget mer. Rent och snyggt. Enrummarna har endast fastgjutna enkelsängar och tvårummarna har fastgjutna dubbelsängar. Ägaren, Mr Stavros, var en trevlig man som var väldigt pratsjuk. Städerskan, Maria, var även hon mycket trevlig, alltid glad. Väldigt mycket trappor så det är inte handikapsvänligt. Utsikten på detta ställe var helt fantasisk med grannön Telendos i centrum. Alla lägenheterna har havsutsikt. Tillhörande taverna serverar mycket god grekisk mat. Flera mycket bra tavernor i närheten. Ca 400m till en mycket bra strand med tillhörande tavernor, dock även här många trappsteg för att komma dit. Sandstrand, ej långgrunt, relativt barnvänligt. Rekommenderar detta ställe varmt om man ska till Kalymnos. Man kan ta sig hit med Apollo.