Restauranger_på_Ios

Grekiska smaker på Ios

Ios finns det restauranger av alla slag - mer festliga, klassiska tavernor, strandrestauranger och tapas! Vi har samlat våra favoriter.


Sainis Taverna, Chora

Familjeägda Sainis Taverna ligger i Chora och är enligt många besökare och greker den bästa restaurangen på hela ön. Här bör du vara beredd på att vänta i kö om du inte bokat bord, men det är det värt. Sainis Taverna har sitt egengjorda, ljuvliga vin som du måste testa.

Almyra By The Sea, Mylopatas

Mitt på stranden på Mylopotas Beach väntar en underbar upplevelse på Almyra By The Sea. Nästan alla recensioner rör - förutom restaurangens fantastiska läge och mat - den härliga personalen. 

Vilaeti Taverna, Panos Kampos

Vilaeti Taverna är en populär restaurang på Ios av flera anledningar: den grekiska maten är billig, portionerna stora och personalen omhändertagande. Restaurangen ligger en bit utanför Chora men nås enkelt med taxi.

Polydoros Taverna, Koumpara

Polydoros Taverna ligger i Koumpara och har blivit känd för att vara experter på sin grekiska mat. Här får du gå in i köket för att titta på rätterna innan du bestämmer dig! Dessutom finns en härlig samling av lokala öler att välja mellan.

Katogi, Chora

Restaurang Katogi i Chora är en grekisk tapasrestaurang som ligger i Choras gamla stan. Portionerna är större än vanliga tapas. Katogi har en knasig och trendig inredning, och sticker verkligen ut från de andra tavernorna på Ios.  


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Ios, hitta och boka en resa till Ios eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Ios

Här hittar du våra bästa tips på de trevliga restauranger, härliga stränder, spännande sevärdheter och mycket mer!

Se alla våra restips för Ios

Ios

  • Vackra solnedgångar
  • Härliga stränder och klarblått vatten
  • Kombinera med Santorini
Se alla resor till Ios

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här