Skala (Ios)

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Skala är ett enkelt hotell med en storslagen utsikt. Det är beläget på bergskammen i Ios stad, på en riktigt brant kulle, där du kan se ut över staden och havet. Koppla av vid hotellets pool på dagarna och spendera kvällarna i det livliga Chora. Perfekt för dig som vill bo lite utanför staden, med lugn och ro.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 133 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Skala är ett enkelt hotell på Ios, strax utanför Choras stadskärna. De hjälpsamma ägarna, läget och svårslagna utsikten är några av anledningarna till varför gäster gillar hotellet. Här väntar ett poolområde med underbar vy, gratis solstolar, parasoller och handdukar. Vid poolområdet finns även en poolbar när du blir sugen på en svalkande drink. Två kilometer bort ligger Mylopotas Beach, som nås med en promenad längs upp- och nerförsbackar.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Under högsäsong arrangeras BBQ-kvällar två gånger i veckan. 200 meter bort ligger en restaurang med a la carte-meny, med samma ägare som hotellet. Till centrum, där klubbar och restauranger ligger vägg i vägg, är det ca 700 meter. Vänligen notera att promenaden tillbaks från staden är en promenad upp för en brant kulle.

Måltider

Enkel kontinental frukost.

Bra att veta

Från slutet av juni till mitten av augusti reser många unga människor till Ios.