Far Out Village

Det allra bästa med hotell Far Out Village på Ios är läget! Hotellet ligger precis vid Mylopotas-stranden, och nästan det enda som ligger mellan stranden och hotellet är det härliga poolområdet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 211 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet består av flera mindre byggnader i en grönskade trädgård. Här finns det plats för en avkopplande stund i skuggan med boken du skulle ha läst. Ner mot stranden ligger poolområdet som har en pool, en separat barnpool, solstolar och parasoller. Pool- och snackbar som är lika attraktiv dagtid som vid solnedgången. På den närliggande stranden finns solstolar och parasoller att hyra. Nära hotellet ligger populära Far Out Beach Club där många partysugna ungdomar från hela världen samlas under högsäsong.

Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. Vegetariska och veganska alternativ finns på menyn som består av rätter från det internationella köket, ofta tillredda av lokalproducerade råvaror. Vedugnsbakad pizza lockar också på Far Out Village.

Gratis wifi på hela hotellet. Möjlighet att spela tennis och basket på hotellet. Flera vattensporter erbjuds i området, mot avgift. Ca 4 kilometer till Chora, huvudorten på Ios.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé

Alla hotell, Ios

Marcos Beach

Spendera din semester på ett omtyckt och gästvänligt hotell i lugna omgivningar på ön Ios. Marcos Beach ligger nära öns berömda strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav och många roliga vattenaktiviteter.

Far Out Hotel & Spa

En liten bit upp från stranden och drygt två kilometer från Chora ligger Far Out Hotel & Spa, ett bekvämt boende med eget litet spa. Och utsikten! Utsikten från hotellet över bukten och Mylopotas-stranden är slående. Välkomna till ett härligt hotell på Ios.