Frukost & brunch i Aten

Bokat ett hotell i Aten där frukost inte ingår? Ingen fara! Här listar vi några av Atens bästa frukost- och brunchställen!

Bel Ray

Bel Ray är ett perfekt ställe för brunch eller frukost och har en härligt lokal atmosfär, trots att det ligger centralt i Aten. Lokalen är ett gammalt garage som gjordes om till ett modernt café och barhak med allt från internationella till grekiska frukost- och brunchrätter.

Adress: Falirou 88

Novak

Novak är ett brunchställe som ger en känsla av London eller Berlin med sin industriella design och gröna sammetssoffor. Missa inte att beställa något med bröd – de bakar nämligen sitt eget!

Adress: Aggelou Piri 6

Zampano

Trendiga Zampano ligger i stadsdelen Psyrri och serverar goda frukost- och brunchrätter som hemmagjord paj med fetaost och honung och grekiska kayanas – ägg kokade i färsk tomatsås med feta, spenat och surdegsbröd.

Adress: Sarri 16

7 cactus Greek street deli

I närheten av Akropolismuseet ligger caféet Cactus som fokuserar på traditionella grekiska rätter med produkter från hela Grekland. Här kan du passa på att beställa ”Mani breakfast”, en frukost bestående av traditionella lalaggides, fetaost, honung och hemmalagad fikonmarmelad.

Adress: Dimitrakopoulou 7


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Aten, hitta och boka en resa till Aten eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Aten

Här hittar du våra bästa tips på de mysigaste restaurangerna, charmigaste stadsdelarna, härligaste sevärdheterna och mycket mer!

Se alla våra restips för Aten

Aten

  • Livligt nöjesliv
  • Historiska sevärdheter
  • Charmiga och mysiga stadsdelar
Se alla resor till Aten

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här