Kundomdömen om Artemis (Antiparos)

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

156 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
48
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-06

Inlägg av lotta_de_laval Kungsbaka

Lungt läge

Ok hotell med mkt trappor och nivå skillnader. Helt ok rum med skön säng. Rent och Frächt. Fins en stor nybyggd bubbelpool för säsongen 2019 Hjälpsam personal och ordinär frukost. Gångavstånd till det mesta.

 
2019-08-25

Inlägg av mickekastel

Perfekt lagom

Reste med Apollo en vecka och detta var ett bra hotell. Ordinär frukost som man åt på terassen ut mot hamnen. Personalen trevlig och serviceminded. Fanns en bubbelpool modell större som en kunde slappa lite i efter stranden. Det fanns även en stor terrass med solstolar och vanliga bord/stolar med utsikt över hamnen. Innergården var lummig och mysig, som en liten oas. Finns en väldigt långgrund strand runt hörnet om någon av de andra ligger för långt bort.

 
2018-07-18

Inlägg av 905annakarinl Huddinge, Sverige

Det enkla är det vackra - här bor man bra!

En vecka i paradiset. Snygg och fräsch miljö. En fantastisk frukostveranda i skuggan med utsikt mot hamnen. Fräsch frukost med grekisk yoghurt och melon. Vi bodde i ett enkelt rum utan balkong eller fönster mot havet men är ändå jättenöjda. Läget är perfekt och inredningen så rätt för den här härliga grekiska ön. vi rekommenderar absolut det här hotellet!

 
2017-09-30

Inlägg av Thomas L Strömstad, Sverige

Trevligt fint hotell vid havet.

rummet var rent, men litet, lite brist på köks utrustning. Trevlig personal, nära badstrand och centrum, trevlig miljö. Billigt pris i Sep. Fin terass mot havet, har frukost servering. Enkel bar finns. Lite kattproblem.

 
2016-09-25

Inlägg av madel_nem2015

Fantastiskt familjehotell

Vi är här för tredje gången och stormtrivs. Rent och snyggt, skön lounge att hänga i och härlig familj som driver stället. Frukosten är makalös i sin enkelhet. Rekommenderas varmt, ligger ett stenkast från huvudgatan och det finns strand nära om man inte vill ta sig iväg. Överhuvudtaget så är den här ön väldigt vänlig för sina besökare.