Kundomdömen om Paradise Ammoudia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 123 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra service och nära till stranden. Härliga solstolar att ligga på..
-
En vattenkokare på rummet.. annars tipp topp

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
vänlig och trevlig personal.Bra mat
-
Mindre trappor och bättre sängar

Bekräftad gäst: 2021-08-30


3 av 10

+
Jättetrevlig personal, bra service.
-
Städningen va under all kritik, dålig frukost och tråkiga och ofräscha rum.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


1 av 10

+
Billigt hotell som ligger nära en strand.
-
Rekomenderar starkt att inte boka detta hotell på grund av följande: - Hotellrummen är smutsiga och hotellstädningen innebär att städerskan viker lakanet. Ingen golvstädning, ingen toalettstädning eller renbäddning. Dessutom luktade ett av våra två rum riktigt dåligt. Vi klagade över det till hotellpersonalen som bestämt sa att det var klorinet de använde för att rengöra. Men när de till sist hade städat och moppat golvet försvann lukten. - Frukosten är fruktansvärd. Det är samma saker varje dag och allt är av det billigaste kvaliten. Även fast grekland har färska frukter serverades det alltid vattenmelon som var minst en vecka gammal eller upptinade plommon. Man mådde illa av att äta frukosten efter första två dagarna. Dessutom hittade två av oss i familjen hår i maten vid två separata tillfällen som inte var vår egna. - Ammoudia är inte en stad som har mycket att erbjuda. Det finns 2-3 resturanger samt en ok strand. Det är inget ställe jag rekomenderar att stanna om man inte har bil. Parga rekomenderas starkt, som ligger 17 min med bil från ammoudia. - Hotellstranden har sina egna solbäddar som enligt mig borde ingå då man är hotellgäst. När vi checkade in sa hotellpersonalen att man behöver köpa någon dricka ( ospecifiserat vilken eller vilken summa) för att använda solbädden. När vi använde solbädden kom en kille från hotellpersonalen och sa att en beställning på minst 10euro per solbädd behöver göras. Detta är dyrare än de flesta solbäddar i betydligt finare stränder. - Hotellpersonalen är en familj som verkar ha tagit vatten över huvudet eller försöker spara allt för mycket då de tar hand om hela hotellet själva vilket resulterar i uruselt service och smutsiga rum. Det finns en städerska för hela hotellet och hon medgav när jag pratade med henne att hon inte hinner med att städa ordentligt då hon ensam städar alla rummen.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


7 av 10

+
Personalen
-
Namnet, höll på att missa att gå av vid hotellet, i bokningen står Hotel Paradis Ammoudia, men annonserades som hotel Paradis, vilket skapade förvirring, inte bara för mig

Bekräftad gäst: 2021-08-16


1 av 10

+
Solstolarna vid stranden och han som jobbade med dom
-
Städningen framförallt, fungerande lampor, ljusare rum (var som att duscha med lamporna släckta), hotellfrukosten kunde uppgraderas en aning

Bekräftad gäst: 2021-08-02


6 av 10

+
Närheten till stranden. Överlag var frukosten helt ok! Över förväntan för att vara på ett billigt hotell.
-
Behöver rustas upp, badrummet kändes liksom i grunden smutsigt, så städarna kunde inte liksom städa det ordentligt. Duschväggarna gick ej att stänga. Ingen extra papperskorg i rummet så man fick samla skräp på bordet. Två balkonger men bara möbler på ena, ingen t.ex. lina så man kunde hänga upp blöta badkläder osv.

Bekräftad gäst: 2021-07-27


6 av 10

+
Nära till stranden, ac på rummet
-
Tex ha en brödrost till frukosten, kanske fräscha upp rummen lite. Duschkabinen fick man lyfta en del för att få den stängd,

Bekräftad gäst: 2021-07-27


7 av 10

+
Nära havet
-
Bättre frukost , kaffe och mat

Bekräftad gäst: 2021-07-26


6 av 10

+
Plats, första raden från havet.
-
Sängar. Mycket dåliga sängar, mycket hårt, du sover som på golvet. Det finns inga fungerande toaletter i lobbyn och det finns också ett problem med ljuset. Poolen är öppen under en begränsad tid, det är inte särskilt bra. Till helgen hade städerskan slutat byta sängkläder och handdukar. Maten i hotellets restaurang är inte god, frukostarna är desamma och det finns ingen variation, så de känner sig sjuka om en vecka. Hemmagjord mjölk används till kaffe, 4 dagar av 7 var mjölken sur. På stranden måste du beställa något från servitören varje gång om du använder en solstol, annars kan du inte komma och sola.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
12
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2021-08-06

av 420philip

Smutsigt

Bodde här under en vecka, extremt smutsiga rum, insekter på golvet, mörka rum, gick knappt att duscha då strålen knappt fanns och man knappt såg vart man befann sig, rekommenderar att duscha vid utomhusduschen vid poolen. Det som var bra var solstolarna vid stranden och han som hade ansvar för de

 
2019-08-07

av TobiasAtt Stockholm, Sverige

Bra läge i Ammoudia

Ett mycket prisvärt hotell med jättebra läge. Inget speciellt som sticker ut förutom läget och den egna delen av stranden. Här finns solbäddar av olika slag (och parasoll) och ligger man här kan man beställa drinkar, mat och kaffe ifrån hotellet. Bekvämt och bra! I övrigt inget speciellt men helt ok frukost (ingår i priset), bra rum, ok pool och trevlig personal.

 
2019-06-27

av Navigator15863737545

En underbar semestervecka!

Trevlig personal, stort rum (även ett rymligt badrum med bekvämt badkar i), rolig hiss med musik, långa gallerier med utsikt över hela byn, stora isolerade balkonger, fantastiskt läge - allt var bra! Vi kunde hyra moped med hjälp av personal i receptionen och hade en fantastiskt skönt semester!

 
2018-08-21

av kenneth623 Malmö, Sverige

Lugnt läge

Detta hotell ligger endast ca 100 meter från den 800 meter långa Ammoudia stranden. Rymliga enkla dubbelrum med stor balkong o enkel frukostbuffé ingår i priset, AC kostar 7 Euro per dag. Närheten till ett 10 tal restauranger o två supermarkets, detta är inget plats för dom som vill ha hålligång. Ammoudia är en liten by på ca 300 invånare o de flesta som kommer hit är greker som utnyttjar den fina stranden. Till Parga är det 17 km o med taxi kostar det 25 Euro enkel resa, man kan även ta taxibåt 7 Euro per person. Det finns en ATM för uttag i byn o den som vill ha lugn o ro är detta en perfekt plats. Trevlig personal på hotellet.

 
2018-07-11

av 736jennien Hudiksvall, Sverige

Bra hotell

Väljer ni att bo i den lugna byn Ammoudia kan jag rekommendera detta hotell. Ett lugnt, fräscht och trevligt boende. Rummet vi hade var rymligt med garderober, liten tv och ett fint badrum med dusch. Fans även badkar i vårt grannrum. Superbra städat varje dag. Innan vi reste hade jag läst att hotellets hissmusik hade fått ett minus, men vår familj hade jätteroligt i hissen. Där spelades Vivaldis spring i högan sky:) Frukosten var lagom enligt min smak med yoghurt, honung, flingor, skivad frukt och grönsaker, oliver, ost, korv, kokt ägg, scrambled eggs, bröd, te och kaffe mm. På hotellets restaurang kan man köpa lunch och middag. Nära till den fina stranden och till floden Acheron där man kan ta sig en liten båttur. Där fanns också en del mysiga restauranger. Lite mygg när vi var där.