Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten, service, enkel men god mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


9 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


10 av 10

+
Personalen
-
Fanns ingen resturang som det stod i bokningen. Vi anlände sent och avståndet till affär var långt.

Bekräftad gäst: 2022-06-18


4 av 10

+
Salt vatten pool med fint utsikt
-
Ingen kommunikation, dålig servis på plats, ingen restaurang (bara bar), mycket lång till hamnen och affären.

Bekräftad gäst: 2022-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

94 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
18
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-06-19

av lotta_de_laval Kungsbaka

Trivsamt en bit från staden

Bodde i en enrumslägenhet med stor terrass och en strålande utsikt mot havet Rent och fräscht, bra sängar. Ordinär frukost Fint poolområde med solsängar Promenadavstånd ca 600 m till en klapperstensstrand Personal som gör allt för att du ska trivas Ligger ca 3 km från staden utan någon direkt kommunikation. Vi promenerade mkt, annars är hyrbil, vespa eller taxi att rekommendera Skulle gärna återvända

 
2016-08-09

av MagdaSvan göteborg

Underbar resort!!!

Vi spenderade 2 veckor på detta underbara familjeägda hotell. Vivianne ,Andreas och Lisa tar hand om alla sina gäster och sällan får man så bra service och trevligt bemötande. Allt är rent och fräscht och mycket välskött. Vi hade en lägenhet med havsutsikt. Maten är mycket bra och allt går att ordna även om det inte finns på menyn. Ett måste är att beställa mojitos som Lisa gör helt GRYMMA!!

 
2021-09-24

av EveM399 Edinburgh, Storbritannien

Pleasant stay.

The hotel and apartments were very comfortable and well-appointed. The studio, right at the top of the complex, had a large balcony with lovely views. The bathroom had a good shower and nice toiletries. The kitchen area was also reasonably well set up. As it was late in the season, I seemed to be the only one there so no snacks etc were available. The salt water pool was nice and the gardens well maintained. It's close to Patitri, and a range of beaches, my favourite, maybe a 20 or so minute drive, away being Ag. Dimitrios. I'd recommend having your own car if staying here. The property has no WiFi, except in public areas, so that might nowadays be considered something of a down side. All in all, this is a pleasant place to stay.

 
2020-08-26

av ArisRogers1 Glyfada, Grekland

Perfect paradise

I had the most amazing time at Alonissos and staying at Milia Bay was the icing on the cake! I appreciate how friendly and helpful Katerina and the staff was. The room was spacious and very clean. Breakfast was good. And the pool and grounds were very well taken care of. I will definitely be recommending your wonderful paradise to all my friends.

 
2020-08-26

av wahinisis san diego, ca

Fun!❤️

We had an amazing time here at this hotel! Katerina checked us in and made sure all was well. Barthi brought us our delicious breakfast every morning; to our room! Great room with small kitchen. Very clean and welcoming. Bed comfy. The grounds were impeccable with a good vibe. Plenty of parking and easy access to our room. The very nice groundskeeper even let us hose all the dirt off our car🙏 B sure to swim in the Milia Bay!! Excellent! TY for outstanding place and service! Cindy & Michael