Atrium Alonissos

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till det charmiga hotellet Atrium Alonissos som ligger på en höjd strax utanför hamnbyn Patitiri, på den pittoreska ön Alonissos. Här finns två pooler att koppla av vid och en poolbar, med en vacker utsikt över Egeiska havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Underbar utsikt, trevligt rum, god frukost.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 18 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atrium Alonissos är ett litet charmigt hotell nära hamnen i Patitiri. Hotellet erbjuder en vacker utsikt över Egeiska havet och ut över den skyddade marina nationalparken som ön ligger i. Här finns även en solterrass och en grönskande trädgård.

Koppla av vid någon av de två svalkande poolerna eller ta något läskande att dricka i poolbaren som också serverar snacks. Vid poolområdet finns gratis solstolar och parasoller. Den lilla mysiga stranden Rousoum Gialos ligger ca 10 minuters promenad bort och där finns solstolar och parasoller mot avgift.

Kostnadsfritt wifi och parkering. Tvättservice mot avgift.

Miljön är otroligt vacker i Patitiri och det finns flera vandringsleder att upptäcka runt om på ön. Ett annat sätt att se mer av ön är att hyra en bil och upptäcka ön på egen hand.

Hamnen i Patitiri ligger ca 600 meter från hotellet, där finns både restauranger och butiker att upptäcka. Missa inte heller de trevliga cocktailbarerna och traditionella ouzerierna. Den gamla traditionella staden Chora ligger cirka 3,5 km bort, perfekt för en dagsutflykt.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Bra att veta

  • Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet.

Säsongsinformation

På grund av det rådande omständigheter serveras frukosten à la carte och inte som buffé under sommaren 2021.