Hotell i Paris, Frankrike

Hotell i Paris

Letar du efter boende i Paris till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell i Paris - alla med minst 3 stjärnor. Lär känna de olika stadsdelarna i Paris nedan och använd dig av sökboxen för att hitta ditt nästa hotell! 

Vilket område i Paris passar dig?

Det finns många trevliga områden - arrondissement - att välja mellan i Paris, alla med sin egen charm. Läs om våra favoriter nedan och fundera på vilket som passar dig bäst!

Mysiga Latinkvarteren i Paris

Latinkvarteren, på vänstra stranden av Seine, omfattar arrondissement 5 och 6. Här finner du en atmosfär typisk för Paris, med både breda boulevarder och små mysiga bakgator med mysiga restauranger och butiker.

Trendigt i 10e och 11e arrondissementen

10e och 11e arrondissementen passar bra för dig som vill bo i trendiga kvarter, med många marknader, kaféer och bistros.

Shoppingtäta 8e och 9e arrondissementen

Den shoppingintresserade väljer med fördel 8e och 9e arrondissementen kring Champs Elysées, Operan och de stora varuhusen som Galeries Lafayette och Printemps.

Nära till allt i arrondissement 1

Vill du har nära till många sevärdheter, som Louvren, Notre Dame och Pont Neuf, är arrondissement 1 och Saint-Germain-des-Pres i 6e bra alternativ.

Pittoreskt i Montmartre

Charmiga Montmartre med sina branta gränder i 18e är också ett populärt område bland turister, med riktigt parisisk atmosfär.