Radisson Blu Marjan Island

Radisson Blu Marjan Island ligger direkt vid den vita och paradislika stranden i Ras al Khaimah. Här väntar lata dagar vid poolen och i barnpoolen eller på stranden. Välj till All Inclusive för en bekväm semester.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Service och det var rent och fräscht
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 587 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 30 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Blu Marjan Island ligger direkt på den vita och fina stranden i Ras al Khaimah. På stranden väntar sköna dagar i solstolar och under parasoller och här njuter du även av en vacker solnedgång. Hotellet bjuder på ljusa miljöer med fin och elegant inredning. Hotellet har flera restauranger och barer. I hotellets gym finns flera maskiner för att fortsätta att träna, även under semestern.

Radisson Blu Marjan Island har ett inbjudande poolområde med en pool och en separat barnpool, solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar. Barnpoolen har vattenrutschkanor, tipphink och klätterställning. Poolbaren Shelf Pool Bar är öppen dagtid och serverar förutom kalla drycker även lättare rätter.

En bufférestaurang för frukost, lunch och middag. Flera à la carte-restauranger, Seafood Shack serverar fisk- och skaldjursrätter från lunchtid till sena kvällar och på fredagar dukas det upp till en brunch, här kan du även lyssna på DJ-musik. I La Med serveras pasta, pizza och grillat med inspiration från köken runt Medelhavet och har öppet för frukost, lunch och middag. Är du sugen på något gott till kaffet eller bara en kopp gott kaffe finns Bake House. Sportbar med härlig utsikt över havet.

Gym. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal.

Reception. Gratis wifi över hela hotellet. Tvättservice mot avgift. Parkering.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 6.30-11.00, i restaurangen RBG.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00, i restaurangen RBG.
 • Snacks, kl. 11.00-19.00, i Shelf Pool Bar.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-22.00, i restaurangen RBG.
 • Valfri à la carte-lunch och à la carte-middag, i restaurangen La Med. Bordsreservation krävs.
 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10:30-24:00.
 • 20% rabatt på all mat i restaurangen Seafood Shack och i baren RGB Bar.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning tills dess du lämnar hotellet för hemresan.

Bra att veta

 • Detta hotell har en 21-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 21 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
 • Personer under 21 år får inte dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
 • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.
 • Ras Al Khaimah är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet.

My Emirates Pass - vintern 2022/23

Behåll ditt boardingkort när du flyger med Emirates i perioden 1 november 2022 till 31 mars 2023. Det ger dig rabatter och erbjudanden du inte vill missa!

Läs mer om My Emirates Pass

Alla hotell, Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Välkommen till Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort – ett hotell med en privat strand och strålande vyer över Persiska viken. Utöver det oslagbara läget är hotellet prisat för servicen och de många poolerna.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - sommar 2023

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah är ett perfekt hotell för både vuxna och barn. Här finns en 650 meter lång sandstrand och härliga pooler. Få en extra bekväm semester genom att lägga till All Inclusive på bokningen.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - vinter 2022/2023

Välkommen till Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – ett av våra Apollo Mondo Family hotell. Hotellet ligger precis vid en privat sandstrand och hotellområdet stoltserar med flera pooler för både vuxna och barn. Ta del av instruktörsledda träningspass, restauranger från världens alla hörn och självklart barnens favorit – Club Polly & Mino. För en extra bekväm semester kan du köpa till All Inclusive.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - vinter 2023/2024

Välkommen till Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – ett av våra Apollo Mondo Family hotell. Hotellet ligger precis vid en privat sandstrand och hotellområdet stoltserar med flera pooler för både vuxna och barn. Ta del av instruktörsledda träningspass, restauranger från världens alla hörn och självklart barnens favorit – Club Polly & Mino. För en extra bekväm semester kan du köpa till All Inclusive.