Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

 • Massor av pooler, restauranger och barer
 • Mitt på den härliga sandstranden
 • Köp till All Inclusive hemma – barnen äter för 1 krona!
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till eleganta Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa med en privat strand med strålande vyer över Persiska viken. Utöver det oslagbara läget är hotellet prisat för den goda servicen och de många poolerna.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum i bungalow för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stort, många pooler, fin strand. God mat med många olika sallader.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 8251 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härligt strandliv och många pooler
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa består av flera byggnader, belägna längs den 1,5 kilometer långa, privata sandstranden. På stranden finns ett dykcenter och olika vattensporter mot avgift. Stort poolområde med sex pooler, varav en pool med barnsektion, och en separat barnpool med vattenrutschkana. Huvudpoolen är en gigantisk saltvattenspool med swim up-bar. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice vid poolområdet och på stranden.

Ett stort urval av barer och restauranger
Det finns flera restauranger med olika specialiteter på hotellet, till exempel Piaceri Da Gustare som serverar italienskt, Pura Vida som serverar både internationellt och latin karibiskt och Al Maeda med libanesiskt på menyn.

Hotellet har också flera caféer och barer, som cigarr- och cocktailbaren X.O. (öppen 17.00–2.00) där endast vuxna gäster är välkomna och Dome Lounge, som är öppen från tidig morgon till sen kväll och erbjuder enklare rätter och uppfriskande drycker. På baren 6 Degrees kan man uppleva traditionell vattenpipa och samtidigt njuta av havsutsikten. 

Sport och träning
På Hilton Ras Al Khaimah Resort finns ett gratis, välutrustat gym som är öppet dygnet runt. Möjlighet att boka personlig tränare mot avgift. Lyxigt spa med massage, bastu, hamam och jacuzzi mot avgift. Gratis beach volley, minifotboll och bordtennis.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi på hela hotellet. Room service och tvättservice mot avgift. Bungalowerna byggdes 2006 och huvudbyggnaden, där rummen ligger, byggdes 2009/10. Ca 2 kilometer till centrum av Ras Al Khaimah. Hotellbuss till Dubai två gånger i veckan, mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé och nyårsmiddag ingår.
Halvpension, All Inclusive eller All Inclusive Ultra finns mot tillägg. När vuxna köper till måltider, i bokningen innan avresa, äter barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i The Kitchen kl. 07.00–10.30
 • Lunch i The Kitchen kl. 12.30–14.30
 • Middag i The Kitchen kl. 19.00–22.30
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar kl. 10.00-24.00.

Äter du lunch eller middag på någon av restaurangerna/barerna nedan får du en voucher på 70 AED per person (barn 6–12 år får en voucher på 35 AED per person). Alla belopp över vouchervärdet kommer att debiteras.

Piaceri Da Gustare
Lunch kl. 12.30 –15.00 (endast fredagar och lördagar)
Middag kl. 19.00–23.00 (stängt på söndagar)
Pura Vida
Middag kl. 19.00 – 23.00 (stängt på tisdagar)
Al-Maeda
Frukost endast för boende i villor kl. 07.00–10.30 (fredag till söndag)
Middag kl. 19.00-23.00 (stängt på måndagar)
SOL Bar
Öppet kl. 11.00–22.30 (All Inclusive-dryck endast för boende i villa)
Sunset bar
Öppet kl. 09.00–19.00
X.O. Bar
Öppet kl. 17.00–02.00
RIO Beach Bar
Öppet kl . 09.00–19.00 (torsdag till lördag)
Dome Lounge
Öppet kl. 09.00–01.00

Observera att män måste bära långbyxor på restaurangerna middagstid.

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår dessutom
Dine Around till middag. Det innebär att du på hotellets à la carte-restauranger kan välja en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt per tillfälle, från en del av menyn.

Bra att veta

 • Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
 • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
 • Enligt lokala lagar är det under några dagar om året förbjudet att servera alkohol. Som gäst har du inte rätt till rabatt eller ersättning om detta skulle sammanfalla med din vistelse.
 • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.
 • Hotellets huvudpool är för närvarande stängd på grund av en akut reparation.

Besök världsutställningen Expo Dubai

Flyg med Emirates till Förenade Arabemiraten i perioden 1 oktober 2021 och 31 mars 2022 och få gratis dagspass till Expo 2020. Årets tema är "Connecting Minds – Creating the Future" och utställningen har tre områden: möjligheter, mobilitet och hållbarhet.

Cirka 4 veckor innan avresa får du din reguljärflygsbokning och du kan då logga in och hämta din Expo-biljett på Emirates hemsida

Läs mer om Expo Dubai

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah är ett elegant hotell som passar både vuxna och barn. Här finns en 650 meter lång sandstrand och härliga pooler. Få en extra bekväm semester genom att lägga till All Inclusive på bokningen.