Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Maten på resturang Vida,Almeda och Gustare. Vi bytte från hotellrum till villa med egen pool. Den va kanon. Städningen.
-
Det höll inte standarden för att vara 5 stjärningt. Rummen börjar bli slitna. Det kändes som att det är ett klassiskt ”all inclusive” hotell. I halvpension som vi hade ingick middag i resturang ”Kitchen” som var tråkigt med samma mat och dålig service. Vi åt där bara en gång en ch valda dom andra resturangerna dom andra kvällarna.

Bekräftad gäst: 2022-04-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


9 av 10

+
Att man kunde sitta ute och äta mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-02-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


8 av 10

+
Stort, många pooler, fin strand. God mat med många olika sallader.
-
Helt OK men går inte att jämföra med 5-stjärnigt svenskt hotell. Ganska slitet.

Bekräftad gäst: 2022-01-12


10 av 10

+
Maten, städningen, lugnet, servicen på vissa av restaurangerna.
-
Servicen på vissa restauranger, svartmögel i badrummet.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


7 av 10

+
Läget på stranden och att det var rent och städat vid poolerna
-
Heltäckningsmattan luktar sunkigt, en lukt som följer med i kläderna i packningen hela vägen hem. Personalen vill väl men har väldigt dålig koll - det var sällan man fick rätt beställning och ofta var drycken rumstempererad.

Bekräftad gäst: 2021-12-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

8526 omdömen
Utmärkt
 
5124
Väldigt bra
 
2126
Bra
 
748
Mindre bra
 
287
Underkänt
 
241

5 senaste omdömen

2022-04-17

av jpmpab

Johan Paulsson

Maten sjukt dyr till den kvaliten Personalen i restaurangerna behöver bli mer pålästa o serviceminda Inte mycket o göra för barnen får ej hoppa i poolen eller från trappan vakterna cv blåste om allt vi lika så i vattenrutschbana Inga solstolar om man inte gick upp 07,00 riktigt dåligt att inte ha så det räcker Vatten sporterna måste vara dyrast i världen Riktigt besviken på Hilton Varit i Dubai många gånger det var absolut sämst

 
2021-12-22

av vendelap2020 Linköping, Sverige

Åk inte hit!!!!!!

Åk inte hit. Maten är verkligen kass för barn. Frukosten helt okej. Till lunch kan min son endast välja på makaroner pommes bröd och typ kyckling filé som är torr o oätlig (all inklusive). Inte så kul när man betalar 55.000 för resan. Kollar man runt så äter de flesta barn pommes o gurka typ. Vi hade även myror på rummet och i sängen. Lampor som fungerar dåligt. Mörkt o tråkigt rum. JÄTTE DÅLIGT städat rum, fick efter klagomål byta men processen tog säkert 5 timmar. Varken Apollo eller hotellet tänker kompensera för förlorad tid. Det här hotellet motsvarar verkligen inte 5 stjärnor och förutom poolerna som är riktigt bra så finns ingen som helst lyx! Har aldrig varit så besviken! Det finns inte ens glass eller snacks för barnen…… eller jo, glass serveras gratis för all inklusive gäster endast i buffé salen, två sorter finns att välja på. Men jag antar att fler barn än mitt gärna äter glass ute och OFTA? Jag vet inte vad vi betalt för om jag ska vara ärlig. I efterhand hade flygbiljett räckt och ordnat hotell på plats varit ett mycket bättre alternativ. Inte ens om du väljer all inklusive ultra ingår allt. Filmer på det ostädade rummet går tyvärr ej bifoga men vill någon ha dem så maila [email protected]

 
2020-02-24

av Metapeta Dún Laoghaire, Irland

Fantastisk resort!

Vi var här en vecka med barn och barnbarn - vi hade gärna stannat längre. Här fanns allt: söt- och saltvattenpooler, barnpooler, vuxenpooler och så den härliga stranden, där man kunde hyra det mesta för olika vattensporter. Flera restauranger på området. Vi hade all inclusive, så vi åt de flesta måltiderna i den stora buffématsalen på hotellet. Fantastiskt utbud av mat för alla smaker. Oerhört trevlig och servicevänlig personal på hela hotellet. Ett besök kan verkligen rekommenderas. Vi återkommer mer än gärna!

 
2020-01-27

av rebeccakullenberg

Härligt

Framförallt härligt läge och bra pooler för barn. Saknade glass till barnen och att allt inte ingick trots all-inclusive. God mat på restaurangerna. Inte lika gott på hotellbuffen. Barnen 8 och 5 hade lite svårt att hitta något gott att äta där. Rummet var bra. Kanske lite trångt för 4 personer. Viss lukt förekom ibland men hade svårt att avgöra vad det var. Troligtvis avloppet.

 
2020-01-19

av Discover657601 Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Bra familjehotell

Bra hotell som kanske mer är 4+ än 5 * men trots det är helhetsintrycket ok! Maten är bra, men kunde vara mer varierad. Service och städning håller toppklass! Gott om pooler. Finns absolut ingenting att göra utanför hotellet, men taxi in till Dubai kostar ca 600 kr om du inte åker i rusningstrafik! (Planera så att du inte lämnar Dubai efter kl 15) Stranden är fin och det sitter badvakter överallt och hela tiden, så säkerheten är god!