Träning med Apollo

Workout with Apollo på Doubletree by Hilton Marjan Island

På Apollo brinner vi för sport och träning. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp, nyttig mat och spabesök. Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa är hotellet med extra allt – även när det kommer till aktiviteter. Här kan du välja mellan flera olika gruppträningspass eller träna på egen hand på det välutrustade gymmet.

Gruppträning

Gruppträning

På Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa kan du välja bland flera olika träningspass varje dag under högsäsong. Under lågsäsong är det en träningsfri dag i veckan. Gruppträningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer. För att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn är barnklubbstiderna anpassade till träningspassen. Välj bland pass som yoga, core, cirkelträning, boot camp med mera. Läs mer om våra träningspass, träningsschema och klassbeskrivningar här.

Se gruppträningsschema

Yoga på Apollo Mondo Family Resorts

Aktiviteter som ingår:

  • Välutrustat gym  
  • Gruppträning enligt programmet 

Aktiviteter mot avgift:

  • Vattensporter

Löprundor

Urban Tribes har kartlagt de bästa löprundorna runt Doubletree by Hilton Marjan Island Resort. Löprundorna är inte utmarkerade men det är enkelt att hitta. Vill du mäta din runda kan du ladda ner kartan på träningsappen Strava. Det går också bra att hyra löp- och cykelvagnar mot deposition, kontakta Apollos personal på plats. 

Kartor

Här kan du ladda ner löpkartor som pdf eller på Strava:

 The Super Four 4 km (Strava)

 Peninsula Run 7 km (Strava)

 The Circle Run 10 km (Strava)

 All Around the Al Marjan 12,4 km (Strava)