Kundomdömen om Hilton Dubai The Walk

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Tillgången till systerhotellet med större pool och beach.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-02


4 av 10

+
ingenting. de lurar folk, tar mycket deposit, tvingar att använda kort och sen försvinner pengarna från konto. det har hänt mig.
-
dörren från G plan. min lilla son blev träffad hård av köks personal med döden i huvudet. det kom mycket blod. han mår bra nu

Bekräftad gäst: 2020-03-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-26


10 av 10

+
Rummet
-
Hissarna

Bekräftad gäst: 2020-02-10


9 av 10

+
Service
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2020-01-22


8 av 10

+
-
ingen alkoholfri öl viner lätt att säga det har vi inte och när man påtalade att de hade så kom de med det vinande ljud från blåsten svårt att sova och lite fyrkantiga vid olika tillfällen

Bekräftad gäst: 2020-01-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3988 omdömen
Utmärkt
 
2353
Väldigt bra
 
1097
Bra
 
322
Mindre bra
 
112
Underkänt
 
104

5 senaste omdömen

2020-03-11

Inlägg av Tony W Stockholm, Sverige

Ett bra läge på JBR och gångavstånd till Dubai Marina

Ett toppläge på stranden med bra poolområde. Vi bodde i den höga delen av hotellet väldigt högt upp. Vi var kritiska i början till att bo så högt men vi vande oss och utsikten över "Palmön" och Dubai Marina var riktigt fin. Vi bodde i en stor lägenhet (svit) med tre sovrum, tre toaletter och stort vardagsrum. Frukosten på hotellet var bra. Nära till strand och bra poolområde. Detta är ett hotell för de som vill spendera huvudelen av semestern på stranden och ha gångavstånd till Dubai Marina där kvällarna är supertrevliga.

 
2020-02-12

Inlägg av 713cecilia

Fantastisk semstervistelse

Detta var andra gången på hotellet och vi kommer absolut tillbaka! Läget är perfekt, rummen trevliga, frukosten suverän och personalen är serviceinriktade. Vi har inget att klaga på utan rekommenderar det verkligen!

 
2019-12-10

Inlägg av Sture H

Fantastiskt hotell och bra service

Fantastiskt hotell med bästa läget på stranden. Utmärkt service och kvalitet på allt! Vi var nöjda med allt, från frukost till hotellets läge och personalen som var grymt serviceinriktade och proffsiga.

 
2019-12-07

Inlägg av turgayyy Kista, Sverige

Hitta Jose Thomas i hartisan restaurang för en lyckad semester

Jag bodde här i en vecka och det är en av de bästa hotel man kan bo i Jbr precis vid stranden. Mycket mycket vänliga personal men speciellt stort tack till José Thomas köksmästare i hartisan restaurang han mötte upp oss till varje middag med ett leende och gjorde speciella rätter för våra barn fast det var öppet bufe. Min dotter blev sjuk under resan han följde med oss till clinic uppskattat. Incheckning och utcheckning mycket smidigt. Nästa gång i Dubai om priser inte går upp så har jag min favorit hotel i Dubai. Tack alla från housekeeping massage lifeguard grabbarna vid stranden som mötte oss varje morgon tog våra handdukar och fixade platser åt oss. Mycket nöjd 5 av 5

 
2019-02-19

Inlägg av SvenA927 Linköping, Sverige

UTSÖKT LÄGE

Vi hade bokat 2 studio med executive lounge tillträde. 2 familjer totalt 4 vuxna och 4 barn. Vi blev erbjudna vid ankomst en lägenhet med 3 sovrum, allrum samt kök vilket vi tackade ja till. Som många andra skriver fungerar hissarna dåligt, hela hotellets personal använder även hissarna vilket resulterar i väntetid på dessa. Det känns dock som ett litet problem eftersom det finns så mycket annat positivt med detta hotell. Läget är antagligen ett av de bästa i hela området. Mitt emot ligger systerhotellet,även detta Hilton. Det är här man ska vara. Här finns en hyfsat stor pool som tyvärr ligger i skugga stora delar av dagen men den är uppvärmd. Nedanför poolområdet ligger en helt underbar strandmiljö med privata solsängar som givetvis ingår eftersom du bor på hotellet. Badhandukar ges ut vid stranden. Vid stranden finns även en restaurang wavebreaker som håller mycket hög klass på service och mat. All personal ger förstklassig service. Speciellt SYLIVIA är mycket trevlig! En stark rekommendation är att på kvällskvisten att gå ner och röka vattenpipa och höra vågorna rulla in. Det känns skönt och tryggt för barnen att springa runt på området. Privat och ingen biltrafik. Den Italienska restaurangen håller oxå hög klass även den, god mat och trevlig personal. Att lägga till executive lounge är värt varenda krona, bra frukost och inga ”massköer” till frukostbuffé. Fria alkoholdrinkar,öl och softdrinks samt plockmat mellan 18-20:00, obs det är endast plockmat så här äter man sig inte mätt. Även Afternoon Tea 16-18:00 men det utnyttjades sparsamt. Städning gjordes dagligen av noggrann städpersonal. Matutbudet utanför hotellet är billigare men tyvärr ofta smaklös. Jag vill påstå att vi åt den absolut bästa maten på hotellet under vår vistelse, men det kostar. En stor stark 100:-, ett glas bubbel 200:- en burgare ca 200:- osv Tyvärr kunde inte hotellet erbjuda sen checkout, det var beklagligt. Jag vill starkt rekommendera hotellet och kan definitivt komma tillbaka. Ett tips är att köpa alkohol på taxfree butiken vid ankomst på flygplatsen.