Kundomdömen om Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

8877 omdömen
Utmärkt
 
7511
Väldigt bra
 
858
Bra
 
283
Mindre bra
 
112
Underkänt
 
113

5 senaste omdömen

2020-08-16

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Ms

Waldorf igen, detta underbara ställe! Stort tack till all personal! 💐💐💐💐 Känndes tryggt i dessa corona-tider att ni lagt extra forus på städningen och gav oss fri tillgång till masker och handsprit. Tack!

 
2020-02-25

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Oj, vilken lyx. Detta är en exklusiv variant av 5stjärnigt hotell. Det lyxigaste i mitt 45åriga liv. En underbar strand och sand. Härliga pooler (uppvärmda) tom en jaccuzzi. En tv i badrummet. Nespresso med gratis kaffe. Även gratis vatten på rummet samt stranden. Härliga solsängar på stranden. Den bästa servicen man kan ha på stranden... fri wifi som fungerar överallt. Wow!

 
2020-02-19

Inlägg av Mrgreen37

WA Dubai - ett hotell med klass

Vi hade förmånen att tillbringa en vecka på WA i Dubai. Ett hotell i yttersta klass. Lagom stort för att vara personligt och välkomnande. Servicen är i världsklass och personalen ser dig och har full koll på dig och dina behov. Ingen fråga är för liten eller för stor de finns där för att skapa den perfekta upplevelsen. Läget på palmen är lugnt och avkopplande vilket passade oss perfekt. Vill man ha puls så tar man taxi (som är billig) till Dubai för att se det som finns att se. Omgivningarna är fina och passar utmärkt för promenader och joggingtur. Frukosten är i världsklass och maten på de olika restaurangerna likaså. Visst det är dyrt men det är det överallt i Dubai det är bara att anpassa sig. Om det finns något som vi ser som möjlig förbättring är det bufférestaurangen på kvällen som kunde vara mer ombonad och mysig annars finns det inget att klaga på. Klart bästa och mest personliga hotellet i Dubai!

 
2019-12-13

Inlägg av viktorian2013 Uppsala

Vårt absoluta favorit hotell!

Vi längtar redan tillbaka! Vårt favorit hotell! Här känner vi oss alltid välkomna, fantastisk personal som gör din semester till den bästa. Fina rum och bra städning. På stranden blir du väl omhändertagen med sköna solsängar och vatten fylls på hela tiden. Men det bästa av allt är Mezzerie och chef Mohamad och hans personal, här blir du serverad den godaste maten! Så ett stort tack till alla underbara vänner❀, vi hoppas att vi ses snart igen!

 
2019-03-21

Inlägg av AB49

Toppen hotell med utmärkt service!!

Det här är 12:e gången vi besöker Dubai och vi har bott på flera kända "high end" hotell men detta är nog den bästa. Vi möttes av Mr Surjay i receptionen som var väldigt proffetionell och hjälpte oss på alla sätt, samt att få ett bra Svit snabbt fast vi ankom väldigt tidigt. Frukosten är toppen med utmärkt service. Städningen också super med Mr Utnoor & Nagrjun med överaskningar varje dag. Sist men viktigast för oss var att vi kände oss säkra med maten då vår son är väldigt allergisk mot nötter, Mr head Chef och kollegorna på restaurangerna som alltid hjälpte till med maten som skulle vara nöt fri. Vi kommer definitivt återvända