Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

  • Lyxigt hotell
  • Hög kundnöjdhet

Hotell Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah ligger som en vit pärla i havet. På det här femsoliga hotellet kan du se fram emot det lugna läget ute på den konstgjorda palmen, och samtidigt njuta av närheten till det pulserande storstadslivet i Dubai. Koppla av vid poolområdet, stranden eller vid hotellets eleganta och rymliga spa.

Specialerbjudande

Boka senast 15/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/10 2021 - 1/5 2022. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2-3 personer. Clubrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,4 av 10
baserat på 7 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 8890 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah sträcker sig poolområdet ända ner till den privata stranden som är 200 meter lång, med lyxig sand som hämtats från Oman. Vid den stora poolen finns barnsektion och en separat barnpool. Det finns även en pool som är lämpad för simning. Gratis solstolar och parasoller samt handdukar vid pool och strand.

Restaurang Social by Heinz Beck serverar prisbelönt, italiensk à la carte-middag varje kväll med fantastiska vyer över Dubai. Restaurang LAO bjuder på smaker från Sydostasien. Palm Avenue är en modern restaurang och bar med influenser från Europa, i en härlig atmosfär vid poolen. Mezzerie är hotellets internationella bufférestaurang, där det dukas upp frukost, lunch och middag, utöver restaurangens à la carte meny. På Peacock Alley kan du avnjuta en klassisk afternoon tea, med färska bakverk och te eller kaffe. Baren Serafina erbjuder live-underhållning och cocktails i lyxig miljö på kvällarna. Restaurangerna har varierande klädkod. Öppna skor, shorts, ärmlösa överdelar och transparenta kläder är oftast inte tillåtet.

Gratis wifi på hela hotellet. Gratis gym med havsutsikt. På hotellet finns också ett större spa med ett stort utbud av faciliteter som gratis bastu och jacuzzi. Det finns även så kallade VIP-rum med hamam, jacuzzi, bastu och stort antal behandlingar mot avgift. Tennis, utrustning och eventuella tennislektioner mot avgift. Vattensporter på stranden mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Spelrum med bland annat Playstation. Tre gånger om dagen, sex gånger i veckan, går en hotellbuss till Mall of the Emirates och Aquaventure Waterpark. Lokal trafik.

Club Lounge

Gäster som bor i clubrum har tillgång till The Waldorf Astoria Club Lounge på femte våningen. Loungen har öppet från 07.00 - 21.30. Här erbjuds frukost, snacks och drinkar i en lyxig miljö. Privat check-in och check-out ingår också, dessutom extra wifi.

Måltider

Vinter 2019/2020: Halvpension. Nyårsmiddag.

Sommar 2020: Halvpension

Halvpensionen innefattar frukost- och lunch- eller middagsbuffé på restaurang Mezzerie. Önskar man äta middag i någon av hotellets à la carte-restauranger kan man tillgodoräkna sig en summa om 175 AED per person och dag att använda till detta.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Dubai är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet. I området utanför hotellet Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah pågår för närvarande ett byggnadsarbete.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde