W Dubai the Palm

  • Halvpension med dine around ingår

W Dubai the Palm är perfekt för dig som vill bo i en häftig miljö där varje centimeter av hotellet är spektakulärt. Ingenting har lämnats åt slumpen på detta exklusiva hotell som kan stoltsera med en stark personlighet och ett par prisbelönta restauranger. Här väntar en avslappnad semestertillvaro där du bor i unikt inredda rum där färgglada möbler och Studio 54 möter modern teknologi. Och utsikten från takterrassen över havet och Dubai sky line är hänförande.

Veckans deal: Förenade Arabemiraten

Boka nu och få 500:- rabatt per person på våra resor till Förenade Arabemiraten. Gäller endast nya bokningar och avresor under perioden 5/11 2022-30/4 2023. Gäller ej gruppresor. Boka senast 9/10 2022. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2155 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Njut av både pool och strand
Hotellet har två stora spektakulära poolområden, WET och Wet Deck, med varsin pool, varav ett har en separat barnpool. Vid poolerna finns vanliga solstolar och parasoller men även sköna balinesiska solsängar. Poolområdet WET är bara för vuxna. Poolhanddukar. Utöver poolerna har hotellet en privat del av stranden.

Flera barer och restauranger
W Dubai the Palm har en bufférestaurang och fyra à la carte-restauranger. LIV serverar grönare, fräschare och lättare rätter på till frukost, lunch och middag. Restaurangen Torno Subito, som har en stjärna i den berömda Guide Michelin, tar fram det godaste från det italienska köket och den japanska restaurangen Akira Back rekommenderas av Guide Michelin 2022. SoBe på takterrassen har rätter från de latinamerikanska köken och en spektakulär utsikt. SoBe välkomnar endast vuxna gäster. På W Lounge serveras tapas. Långbyxor för män krävs till middagarna i samtliga restauranger. Det finns även en bar vid poolen och är kan du sitta i små "fågelburar" och njuta av en drink medan hotellets DJ spelar skön musik.

Hälsa och välmående
Hotellets spa erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Här finns även ett välutrustat gym. Är du mellan 4 och 12 år har du tillgång till Little Disruptors Hub, ett ultimat spel-/lekrum med olika programpunkter mellan kl. 10.0-21.00.

Övrigt
Gratis wifi över hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukostbuffé samt lunch eller middag)

Halvpensionen innebär att du äter frukost som buffé i restaurang LIV. Sedan får du en kredit på AED 150 som du kan använda som delbetalning för att äta lunch eller middag i valfri restaurang på hotellet. Krediten kan ej användas för dryck, den betalas separat.

Bra att veta

  • Detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
  • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
  • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniska hotellet längst ut på Palm Jumeirah, väntar en äventyrlig semester för hela familjen med Mellanösterns största vattenland, vågmaskin, en fantastisk strand och restauranger i världsklass.