Rumstyper på Jumeirah Zabeel Saray

Clubrum

Lyxiga clubrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPod. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum i marmor med regndusch och wc. Balkong med utsikt över Palm Dubai och havet. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i clubrummen har tillgång till club loungen varje dag mellan kl. 7.00–23.30. Där serveras frukost och afternoon tea varje dag. Kaffe och te samt läsk serveras hela dagen och ingår också i priset. Mellan kl. 18.00–20.00 ingår dessutom ett urval av läsk, cocktails, viner och öl. (Det finns även andra alkoholhaltiga drycker som är mot tillägg.)

  • Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
  • Tredje och fjärde person i rummet delar ordinarie sängar.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum

Rymliga och eleganta deluxerum med en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd för tredje person i hopfällbar säng eller bäddsoffa. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPod. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Marmorbadrum med regndusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Superiorrum

Superiorrummen är belägna på första våningen. Rummen för tre personer har en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Rummen för upp till fyra personer har två mindre dubbelsängar, och tredje och fjärde person delar ordinarie bädd. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPod. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. badrum i marmor med regndusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Barn under två år räknas som person i extrabädd.
  • Rummen med två separata sängar är dyrare att boka än rummen med en dubbelsäng.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.