Rumstyper på Jumeirah Zabeel Saray

Clubrum

Lyxiga clubrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Liten sittgrupp. Platt-tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPod. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Marmorbadrum med regndusch och wc. Balkong med utsikt över Palm Dubai och havet. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i clubrummen har tillgång till club loungen mellan kl. 7.00–23.30. Där serveras varje dag frukost och afternoon tea. Kaffe och te samt läsk serveras i loungen hela dagen och ingår i priset. Mellan kl. 18.00–20.00 ingår även ett urval av läsk, cocktails, viner och öl. Det finns även övriga alkoholhaltiga drycker som är mot tillägg. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Tredje och fjärde person i rummet delar på ordinarie sängar.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum

Rymliga och eleganta deluxerum med en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd för tredje person i hopfällbar säng eller bäddsoffa. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPod. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Marmorbadrum med regndusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Superiorrum

Eleganta superiorrum belägna på första våningen. En dubbelsäng eller två separata sängar. Tredje och fjärde person delar ordinarie bädd. Liten sittgrupp. Platt-tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPod. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Marmorbadrum med regndusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Observera att rummen med två separata sängar är dyrare i pris än rummen med en dubbelsäng.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.