Atlantis The Palm

  • Familjelyx
  • Gratis inträde till vattenparken
  • Restauranger i världsklass

På Atlantis The Palm, det ikoniska hotellet längst ut på Palm Jumeirah, väntar en äventyrlig semester för hela familjen med Mellanösterns största vattenland, vågmaskin, en fantastisk strand och restauranger i världsklass.

Veckans deal: Förenade Arabemiraten

Boka nu och få 500:- rabatt per person på våra resor till Förenade Arabemiraten. Gäller endast nya bokningar och avresor under perioden 5/11 2022-30/4 2023. Gäller ej gruppresor. Boka senast 9/10 2022. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3692 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Atlantis The Palm är ett lyxigt hotell beläget längst ut på den konstgjorda ön Palm Jumeirah. Hotellet har den sjunkna staden Atlantis som tema och ligger direkt vid en egen strand med utsikt över Dubais skyline. Här finns, förutom en mängd aktiviteter att sysselsätta sig med, ett poolområde med två pooler, solstolar, parasoller och poolhanddukar. På området finns även en populär beach club, White beach, med en Instagramvänlig infinitypool.

Aquaventure - Mellanösterns största vattenpark
När du bor på Atlantis The Palm har du fritt inträde till Mellanösterns största vattenpark, Aquaventure, som tillhör hotellet. I vattenparken finns många spektakulära vattenrutschkanor, bland annat en 27 meter lång vattenrutschkana som avslutas i en genomskinlig hajtunnel och forsränning med gummibåt. I vattenparken finns även ett område för de mindre barnen med vattenrutschkanor, klätterställningar och annat kul.

På hotellet hittar du även Wavehouse, ett nöjescenter med bowling, arkadspel för barn och tonåringar, Surf's Up Wave Rider (vågmaskin) och The Lost Chambers – ett gigantiskt akvarium med över 65 000 fiskar och hajar.

Restauranger i världsklass
På Atlantis The Palm finns flera restauranger av riktigt hög klass, med flera olika koncept och mat från alla världens hörn.

Några av de mest kända restaurangerna är japanska Nobu, två restauranger som drivs av Gordon Ramsay och restaurang Hakkasan med en stjärna i guide Michelin. Restaurang Ossiano, även den med en stjärna i guide Michelin, är en undervattensrestaurang med utsikt mot ett stort akvarium.

Saffron är Dubais största asiatiska bufférestaurang med över 200 rätter att välja mellan, och här kan du även äta en storslagen brunch på lördagarna. Kaleidoscope är hotellets andra bufférestaurang. På hotellet finns också ett amerikanskt steak house, en libanesisk restaurang, en tex-mex restaurang, med flera. Vissa restauranger vänder sig endast till gäster över 10 år.

För barn och ungdomar
Lekrum och barnklubb i hotellets regi för barn 3-12 år. På klubben Rush, för tonåringar, finns Wii och Playstation. Det finns också en biograf och en bar som serverar milkshakes och alkoholfria drinkar. Barn- och tonårsklubben är mot avgift för boende i dubbel- och deluxerummen.

Övrigt
Spa med ett flertal sköna behandlingar mot avgift. Tennis, massage och gym, vissa aktiviteter mot avgift. Möjlighet till PT mot avgift. På stranden finns ett dykcenter. På hotellområdet finns över 30 butiker, bland annat Chanel och Tiffany & Co. Tvättservice. Room service. Kostnadsfritt wifi.

Måltider

  • Halvpension ingår i perioderna 1/10-25/12 samt 7/1-30/4 (frukost och middag inkl. läsk och vatten).

  • Frukostbuffé ingår i perioden 26/12-6/1.

Halvpension
Halvpension innebär frukost i en av bufférestaurangerna Saffron eller Kaleidoscope. Middagen kan ätas i bufférestaurangerna eller i ett 10-tal utvalda á la carte-restauranger. Vill du äta på hotellets finaste restauranger tillkommer en avgift (ca AED 200-850/person beroende på restaurang)

Bra att veta

  • Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
  • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
  • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm är perfekt för dig som vill bo i en häftig miljö där varje centimeter av hotellet är spektakulärt. Ingenting har lämnats åt slumpen på detta exklusiva hotell som kan stoltsera med en stark personlighet och ett par prisbelönta restauranger. Här väntar en avslappnad semestertillvaro där du bor i unikt inredda rum där färgglada möbler och Studio 54 möter modern teknologi. Och utsikten från takterrassen över havet och Dubai sky line är hänförande.