Atlantis The Palm

  • Familjelyx
  • Gratis inträde till vattenparken
  • Många barer och restauranger

Atlantis The Palm är det kända hotellet som är sin egen destination. Här väntar en äventyrlig semester för hela familjen med kulinariska fullträffar, lyxbutiker, akvarium och Mellanösterns största vattenland. Den kilometerlånga stranden ligger precis utanför portarna.

Veckans deal: FÖRENADE ARABEMIRATEN

Boka nu och få 500:- rabatt per person på våra resor till Förenade Arabemiraten. Gäller endast nya bokningar och under avreseperioden 20/10 2022 till 30/4 2023. Boka senast 21/8 2022. Gäller inte gruppresor. Boka!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vackert, pampigt, vattenlandet, akvariet, stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3460 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Atlantis The Palm är ett gigantiskt och lyxigt hotell beläget längst ut på den konstgjorda ön Palm Jumeirah. Hotellet har den sjunkna staden Atlantis som tema och ligger direkt vid en egen strand. Här kan du se fram emot en mängd faciliteter såsom ett poolområde med två pooler, solstolar och parasoller samt poolhanddukar.

Fritt inträde till Mellanösterns största vattenpark, Aquaventure, som tillhör hotellet. I vattenparken finns många spektakulära vattenrutschkanor, bland annat en 27 meter lång vattenrutschkana som avslutas i en genomskinlig hajtunnel och forsränning med gummibåt. I vattenparken finns också ett område för de mindre barnen, Splashers, med vattenrutschkanor, klätterställningar och annat kul.

Här finns hela tjugotvå barer och restauranger med flera olika koncept och du kommer kunna hitta mat från alla världens hörn. Vad sägs om en restaurang med det bästa från det japanska köket, två restauranger som drivs av Gordon Ramsay, en kinesisk, en med klassisk italiensk mat, ett stekhus, en restaurang som serverar goda rätter från köken runt Medelhavet, en libanesisk och till slut Ossiano Restaurant som är en undervattensrestaurang med utsikt mot ett stort akvarium fyllt med fiskar, stingrockor och hajar. Saffron är en asiatisk bufférestaurang och här kan du även äta en storslagen brunch på lördagarna. WHITE Beach är en av Dubais häftigaste strandhäng med en fantastisk instragramvänlig infinitypool med utsikt mot Dubais sky line. På hotellet finns också en lounge som serverar Afternoon Tea och en nattklubb. Wifi fungerar i vissa barer och restauranger på hotellet och då mot avgift. Vissa restauranger vänder sig endast till gäster över 10 år.

Hotellet har även ett spa med ett flertal sköna behandlingar mot avgift. Tennis, massage och gym, vissa aktiviteter mot avgift. Möjlighet till PT mot avgift. På stranden finns ett dykcenter. På hotellområdet finns över 30 butiker, bland annat Chanel och Tiffany & Co. Tvättservice. Room service.

På hotellet hittar du The Lost Chambers – ett gigantiskt akvarium med över 65 000 fiskar och hajar. Lekrum och barnklubb i hotellets regi för barn 3-12 år. På klubben Rush, för tonåringar, finns Wii och Playstation. Det finns också en biograf och en bar som serverar milkshakes och alkoholfria drinkar. Barn- och tonårsklubben är mot avgift för boende i dubbel- och deluxerummen.

På hotellet hittar du även Wavehouse, ett nytt nöjescenter med bowling, arkadspel för barn och tonåringar, en Surf's Up Wave Rider (vågmaskin) och en restaurang som bland annat serverar burgare, pizza och milkshakes.

Måltider

Sommar 2022 ingår Ingår:

  • Halvpension (frukost och middag inkl. läsk och vatten).

Du kan välja mellan ett tiotal olika restauranger på hotellet.

Vinter 2022/23 ingår:

  • I perioderna 1/10-25/12 samt 7/1-30/4 ingår halvpension (frukost och middag inkl. läsk och vatten).

Du kan välja mellan ett tiotal olika restauranger på hotellet.

  • I perioden 26/12-6/1 ingår frukostbuffé.

Bra att veta

  • Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
  • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
  • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

W Dubai the Palm

På W Dubai the Palm krockar det mesta. Här blandas det ekologiska med det konstgjorda och det traditionella med det ordnade kaoset. Var beredd på en häftig upplevelse för alla sinnen. Här bor du i spektakulärt inredda rum där Donna Summer, färgglada plyschmöbler och Studio 54 möter dagens gäst med högteknologiska innovationer.