Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Jättetrevlig personal och fantastisk service. Häftig utsikt över Dubai. Stort, fräscht och välplanerat rum. Sköna sängar. Lugnt och skönt lokaliserat. Pålitligt wifi. Bra ac. Enkel men trevlig strand på väldigt bekvämt promenadavstånd. Jättebra strandpromenad längs med havskanten, perfekt för morgonpromenad eller en (kort eller lång) joggingtur!
-
Det enda som kan påpekas om hotellet är att det är en bit att åka hela vägen ut till det, så vill man spendera jättelite tid på hotellet och bara ute på upptäcktsfärd är det kanske onödigt långt avstånd att bo ute på palmen istället för inne på fastlandet. Taxi och uber var dock jättebilligt och aldrig något problem att få tag på så det löste sig fint! För en semester där man enbart tänkt stanna på hotellet skulle jag säga att det kanske är lite för litet, det finns inte speciellt mycket på gångavstånd förutom andra hotell. Vill man som vi ha en mix av strandnära hotell och utflykter passade det perfekt! (speciellt eftersom många andra hotell med strand var i en högre prisklass) Vi upplevde hotellet bättre än vad stjärnorna anger, många taxichaufförer undrade varför vi valt ett så enkelt hotell bland alla andra stora Resorts ute på palmen men vi föredrog att det inte var stort. Speciellt när man fortfarande hade så stort utbud och trevlig service!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Det som lyfte hotellet var den fantastiskt serviceinriktade personalen. Personer som särskilt bör omnämnas är bla Josef från Marocko och Kapoor från Indien samt Ellayca som verkligen var bidragande till vår positiva upplevelse och att Aloft motsvarade våra förväntningar.
-
Middagsbuffén var emellanåt stökig med mycket gäster som trängdes, vilket inte gav en optimal middagsupplevelse. Kanske man skulle introducera system med flera sittningar eller informera om invasion kan förväntas, så man själv kan planera .

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Bra frukost. Vatten och kaffe ingick.
-
Omgivningen sådär. Byggplats på båda sidor om hotellet. Jobbar 7 dagar I veckan.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

635 omdömen
Utmärkt
 
443
Väldigt bra
 
120
Bra
 
36
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2021-07-24

Inlägg av Sightseer28648848121 Paris, Frankrike

Aloft Palm Jumeirah

I visit to aloft Palm Jumeirah it’s amazing hotel and all staff is very kind nature I choose Aloft bcz near to beach and very good atmosphere Reception people Naneem Alpari & Bon very kindly people ♥️♥️♥️ I wanna say tank you so much for Rayna Tour Company because I really like their tour package Their is sitting is gaurav guwalani he make for me safari trip or burj khalifa dubai frame Atlantic swimming with dolphin thank you so much Gaurav 😘♥️♥️ About room it is very clean nd good person working there I wanna Say Thank you to East&Seaboard Restuarant Chiefs there was very delicious food and sweets The workers in that Restaurant very kind Keneth Rejana I love them My family and my Baby like them all

 
2021-07-22

Inlägg av StefyVariath Sharjah, Förenade Arabemiraten

Depressing

We had a couple of days stay with full boarding. The staff were friendly and welcoming special mention of Charlin in the dining area. Good sea views from the room. But overall a very depressing and cheap interior with greys and black . The common spaces are crammed. It's a pity such a beautiful view is compromised with such dull and gloomy interiors. Relieved to be out of it again into the cheerful world.

 
2021-07-12

Inlägg av liammorrison Dubai, Förenade Arabemiraten

Business Trip

This was a very short stay, however I enjoyed it very much. Upon arrival the reception was very welcoming and courteous. The check in process was fast and without any issues. I tried out the beach which is very close to the front entrance, it was perfect and kept very clean the area with the Aloft allocated sun chairs. It was very refreshing to swim as it was very hot. In the evening I tried the restaurant in the top of the hotel, which I can say was fantastic! It wasn’t very busy due to I think issues still with people travelling. However the food was wonderful and very well priced, it came very fast and I would say the quality was 5 star. This hotel is very affordable and cost effective for a business traveller or even a couple. 5 stars, definitely I would stay again.

 
2021-07-06

Inlägg av 473cataleyak

All Good! Thumbs up.

We had a lovely stay in Aloft The Palm Jumeirah. Right when we entered the buffet restaurant we were greeted with smiles. The hostess Ranjana is very corteous. Wide variety of food to choose from. The service is great. I commend the breakfast team and I would like to special mention Kenet who is very helpful and cheerful. Will be back soon. Thank you everyone