Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Jättetrevlig personal och fantastisk service. Häftig utsikt över Dubai. Stort, fräscht och välplanerat rum. Sköna sängar. Lugnt och skönt lokaliserat. Pålitligt wifi. Bra ac. Enkel men trevlig strand på väldigt bekvämt promenadavstånd. Jättebra strandpromenad längs med havskanten, perfekt för morgonpromenad eller en (kort eller lång) joggingtur!
-
Det enda som kan påpekas om hotellet är att det är en bit att åka hela vägen ut till det, så vill man spendera jättelite tid på hotellet och bara ute på upptäcktsfärd är det kanske onödigt långt avstånd att bo ute på palmen istället för inne på fastlandet. Taxi och uber var dock jättebilligt och aldrig något problem att få tag på så det löste sig fint! För en semester där man enbart tänkt stanna på hotellet skulle jag säga att det kanske är lite för litet, det finns inte speciellt mycket på gångavstånd förutom andra hotell. Vill man som vi ha en mix av strandnära hotell och utflykter passade det perfekt! (speciellt eftersom många andra hotell med strand var i en högre prisklass) Vi upplevde hotellet bättre än vad stjärnorna anger, många taxichaufförer undrade varför vi valt ett så enkelt hotell bland alla andra stora Resorts ute på palmen men vi föredrog att det inte var stort. Speciellt när man fortfarande hade så stort utbud och trevlig service!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Det som lyfte hotellet var den fantastiskt serviceinriktade personalen. Personer som särskilt bör omnämnas är bla Josef från Marocko och Kapoor från Indien samt Ellayca som verkligen var bidragande till vår positiva upplevelse och att Aloft motsvarade våra förväntningar.
-
Middagsbuffén var emellanåt stökig med mycket gäster som trängdes, vilket inte gav en optimal middagsupplevelse. Kanske man skulle introducera system med flera sittningar eller informera om invasion kan förväntas, så man själv kan planera .

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Bra frukost. Vatten och kaffe ingick.
-
Omgivningen sådär. Byggplats på båda sidor om hotellet. Jobbar 7 dagar I veckan.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

603 omdömen
Utmärkt
 
422
Väldigt bra
 
118
Bra
 
33
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2021-04-30

Inlägg av JasimAlharbi Kuwait City, Kuwait

staff super friendly

The hotel was nice and the staff super friendly, especially Mr. Jones from the front desk team! That was a good value for money ! The beach is clean and only 2 mins away by walk! The way from the hotel to the City with a Shuttle Bus (to Mall of Emirates - from there you can change to the Metro) takes you about 30 mins and is for free. The food is tasty and variable! Cons: It was too hot in the room, the air conditioner was not working properly and the minimal temperature to set was 18 degrees, but still felt like 25 degrees all the time.We booked a room with a balcony, but didn’t have one.

 
2021-04-20

Inlägg av 353gulzhamala Dubai, Förenade Arabemiraten

Good breakfast

We have stayed in Aloft in the beginning of April. Ahmed at reception was very welcoming and helpful. Provided useful information about the hotel. Rooms are well designed and cozy. The private beach of the hotel is calm and clean and you can order drinks there. Staff at the breakfast is also friendly. Chef Farhad approached us during Breakfast to make sure that we liked the food, which was very kind of him. The location is great and definitely dares to stay.

 
2021-04-15

Inlägg av Persiee Dubai, Förenade Arabemiraten

Excellent

I had the opportunity to stay for one night at Aloft the Palm and I feel it would be great to appreciate the team there, Bog and Johns at the reception were very helpful in assisting me with the check in details, I got a nice room clean and well organised. Cheff Bona's pizzas were absolutely delicious! Wow! Excellent service at breakfast with Arshad and the entire team. Later at the beach Kapoor was so welcoming as I was spending my birthday alone but once he found out, he surprised me with a very delicious cake.. I almost shed tears thinking how busy he was but still manage to make my birthday a memorable one! Beautiful location, great team in place. Pardon me if I forgot some names but all in all, I had a great time!

 
2021-04-06

Inlägg av adelo494

Love this place

Great service. When you go to the beach ask for Jamol he will take good care of you.. lovely place and service 😍 the sea is so clean and beach is calm and super relaxing so if you are really up to a relaxing day don’t hesitate to book a night there.