Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Jättetrevlig personal och fantastisk service. Häftig utsikt över Dubai. Stort, fräscht och välplanerat rum. Sköna sängar. Lugnt och skönt lokaliserat. Pålitligt wifi. Bra ac. Enkel men trevlig strand på väldigt bekvämt promenadavstånd. Jättebra strandpromenad längs med havskanten, perfekt för morgonpromenad eller en (kort eller lång) joggingtur!
-
Det enda som kan påpekas om hotellet är att det är en bit att åka hela vägen ut till det, så vill man spendera jättelite tid på hotellet och bara ute på upptäcktsfärd är det kanske onödigt långt avstånd att bo ute på palmen istället för inne på fastlandet. Taxi och uber var dock jättebilligt och aldrig något problem att få tag på så det löste sig fint! För en semester där man enbart tänkt stanna på hotellet skulle jag säga att det kanske är lite för litet, det finns inte speciellt mycket på gångavstånd förutom andra hotell. Vill man som vi ha en mix av strandnära hotell och utflykter passade det perfekt! (speciellt eftersom många andra hotell med strand var i en högre prisklass) Vi upplevde hotellet bättre än vad stjärnorna anger, många taxichaufförer undrade varför vi valt ett så enkelt hotell bland alla andra stora Resorts ute på palmen men vi föredrog att det inte var stort. Speciellt när man fortfarande hade så stort utbud och trevlig service!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Det som lyfte hotellet var den fantastiskt serviceinriktade personalen. Personer som särskilt bör omnämnas är bla Josef från Marocko och Kapoor från Indien samt Ellayca som verkligen var bidragande till vår positiva upplevelse och att Aloft motsvarade våra förväntningar.
-
Middagsbuffén var emellanåt stökig med mycket gäster som trängdes, vilket inte gav en optimal middagsupplevelse. Kanske man skulle introducera system med flera sittningar eller informera om invasion kan förväntas, så man själv kan planera .

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Bra frukost. Vatten och kaffe ingick.
-
Omgivningen sådär. Byggplats på båda sidor om hotellet. Jobbar 7 dagar I veckan.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

587 omdömen
Utmärkt
 
410
Väldigt bra
 
116
Bra
 
32
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2021-03-01

Inlägg av Sarah E

HIGHLY RECOMMENDED!!!

What a great place to stay at ! For a very affordable price you stay in a very clean and nice spacious room with the comfort of a Marriott bed! Nice breakfast and an amazing pool, beach is 2 mins walking distance with a nice beachbar! Very nice view from the room, we are in a room facing the taj hotel, seaview on both sides !! The BEST thing is the staff!! How warm and friendly and always smiling and super helpful they are !! Honestly i am superimpressed with all the staff! From the checkin with mister bong, staff at the reception, at the restaurant and at the beachbar ALL are suuuper amazing ! I feel welcome here and at home away from home !! Thank you sooo much!!!!

 
2021-02-20

Inlägg av Thomas M Minneapolis, Minnesota

A European holiday village on the beach

Everything I needed for a European beach holiday without a European visa. Perfect location on the Jumeirah Crescent for social media influencer work. Drawbacks: the swimming pool water was too warm. Also, muslim women enter the swimming pool fully clothed without showering beforehand, so be aware of that, although most guests used Western nylon swimwear in the pool and used one of the two showers next to the pool. There was no wi-fi on the private beach. Also, no internet on the beach. There is a beach bar, but it only has half a dozen bottles, of which only two are top-shelf, and the barman can't deviate from the set cocktail menu. The beach bar also offers pizza, which I'm guessing comes from the hotel kitchen. One shot of hard liquor cost $15, so next time I'll buy my own bottle from duty-free to bring myself. The guests appeared to be Western, except for one Indian couple and one Muslim family. Even so, the hotel was nearly empty. I stayed on the 11th floor. I had great views of Jumeirah beach, the water, the City, and the sunsets from my balcony. The 11th floor might have been the only floor open, as far as I could tell, as the hotel was not busy at all. I shared the private beach with no more than half a dozen private guests. My bank card did not work at the ATM, although it worked at hotel points of sale. Breakfast buffet had good choices. Staff was professional, and actually most seemed British. My CoVID19 test easily was arranged at the Activities tour desk:

 
2021-02-20

Inlägg av yusufi400

Mr Mayur Rohira from Rayna tours

I’m a tourist from Nigeria. It’s a very nice hotel with friendly staff, they help with all the services needed! They clean the rooms regularly and I love their neatness! I’m happy to be here once again.

 
2021-02-19

Inlägg av 737prateeks

Most Excellent Hotel at Palm Jumeirah Dubai

Aloft Palm Jumeirah is the Most Excellent Hotel in Dubai, A Hotel Which turned Home for us for 23 Days, A Hotel Can only Turn Home by the Team who manages the Hotel, The Ambience, Cleanliness, Hygiene, Food, Room, Everything was Excellent and Beyond Expectations, My Family Loved Each Hour at Aloft Palm Jumeriah and our Sincere Gratitude & Kudos to the Excellent Team We thank you all by Heart Especially Mr Tyagi F&B Head, Mr Amar, Ranjana, & Entire Aloft Palm Jumeriah who took care of our Family always with a Real Smile and Joy to Serve & Chef Sandeep & Team who made sure all our Meals were made with their Heart in it and they are very approachable for any of your food desire from Global to Local, We also Thank the House Keeping Team who ensured Cleanliness at each area of Hotel & Our room during COVID times, it is our Home always in Dubai we have recommended to all our Friends & Family and will keep doing that Thank you very Much Aloft Palm Jumeirah & the great team, Management Behind our Happiness, satisfaction & Real Value for Money Prateek Sharma Room no 205