Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Jättetrevlig personal och fantastisk service. Häftig utsikt över Dubai. Stort, fräscht och välplanerat rum. Sköna sängar. Lugnt och skönt lokaliserat. Pålitligt wifi. Bra ac. Enkel men trevlig strand på väldigt bekvämt promenadavstånd. Jättebra strandpromenad längs med havskanten, perfekt för morgonpromenad eller en (kort eller lång) joggingtur!
-
Det enda som kan påpekas om hotellet är att det är en bit att åka hela vägen ut till det, så vill man spendera jättelite tid på hotellet och bara ute på upptäcktsfärd är det kanske onödigt långt avstånd att bo ute på palmen istället för inne på fastlandet. Taxi och uber var dock jättebilligt och aldrig något problem att få tag på så det löste sig fint! För en semester där man enbart tänkt stanna på hotellet skulle jag säga att det kanske är lite för litet, det finns inte speciellt mycket på gångavstånd förutom andra hotell. Vill man som vi ha en mix av strandnära hotell och utflykter passade det perfekt! (speciellt eftersom många andra hotell med strand var i en högre prisklass) Vi upplevde hotellet bättre än vad stjärnorna anger, många taxichaufförer undrade varför vi valt ett så enkelt hotell bland alla andra stora Resorts ute på palmen men vi föredrog att det inte var stort. Speciellt när man fortfarande hade så stort utbud och trevlig service!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Det som lyfte hotellet var den fantastiskt serviceinriktade personalen. Personer som särskilt bör omnämnas är bla Josef från Marocko och Kapoor från Indien samt Ellayca som verkligen var bidragande till vår positiva upplevelse och att Aloft motsvarade våra förväntningar.
-
Middagsbuffén var emellanåt stökig med mycket gäster som trängdes, vilket inte gav en optimal middagsupplevelse. Kanske man skulle introducera system med flera sittningar eller informera om invasion kan förväntas, så man själv kan planera .

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Bra frukost. Vatten och kaffe ingick.
-
Omgivningen sådär. Byggplats på båda sidor om hotellet. Jobbar 7 dagar I veckan.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

554 omdömen
Utmärkt
 
384
Väldigt bra
 
113
Bra
 
29
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2020-11-23

Inlägg av 11Kristy11

Quick Break after Lockdown

We just want to have a quick break so we have decided to book the hotel in palm jumierah which purpose is to run on the beach road and to get some fresh air right after the lockdown. Pool is small and you have to cross the road to access the beach. We took half board and both Breakfast and Dinner was serve in ala carte during that time.

 
2020-11-23

Inlägg av trientalis United States

Great stay

This was a fun hotel for exploring the palm and we all enjoyed it. The staff was SO sweet, and really made it special. There were so many great staff it's hard to recall all of them, but some of the staff which made a real difference in our stay were Marsha and Aisha at check in, chef Prabhu Michael for making us all sorts of special things, Regine for making oatmeal for my son daily who wasn't feeling well, Yosef and Farah in the restaurant for the best drinks and service. As a Titanuim member we felt very well taken care of! We did end up doing some day passes to other hotels in the palm and this was an excellent base for doing that. The one suggestion we would have is to have some day to signal staff from guests. Without uniforms or name tags it was never clear who worked there. A suggestion would be an Aloft pin they could wear you could look for and know who worked there - I never really knew!

 
2020-11-21

Inlägg av RamRambler

Favourite Stacycation Spot

Have stayed here a number of times on couple's staycation. Usually book the brunch option and never fails to disappoint. The brunch is in luchador which is Mexican themed. Never too crowded it has a relaxed atmosphere and would be ideal for any occasion, party, couples, families etc. The balcony views are amazing and the food is really good. The staff are friendly both in the restaurant and throughout the hotel. From the moment you arrive you are made feel welcome. The rooms are spacious and very modern. The breakfast is enjoyable and again the staff are attentive. The beach is shared and you have to walk behind another hotel area to get to it but it's not really an issue. The pool area is sufficient but we didn't spend much time there. We look forward to visiting again.

 
2020-11-18

Inlägg av E9945WGstephenh Dubai, Förenade Arabemiraten

high quality Staycation

We opted for convenience to have a staycation in Dubai and choose, Aloft Palm Jumeirah and we were very pleasantly surprised. From the moment we arrived we where provided with interconnecting rooms which was brilliant when traveling as a group. All the facilities really surprised us and we never left the hotel during the stay as we booked a full board deal and the pool was really chilled and quiet. Very good variety of food and we loved the Mexican bar on the roof which served the best Pina Coladas we have ever tasted!!! a very special shout out to a waiter called Yousef who went over and beyond what you would usually expect from waiting staff, every day he went out of his way to make sure that were ok and is a real asset to the hotel should really be promoted to a more senior role or manager as he has a natural flair for customer service. When we fancy a change of scenery and downtime I would highly recommend Aloft Palm Jumeirah