Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Jättetrevlig personal och fantastisk service. Häftig utsikt över Dubai. Stort, fräscht och välplanerat rum. Sköna sängar. Lugnt och skönt lokaliserat. Pålitligt wifi. Bra ac. Enkel men trevlig strand på väldigt bekvämt promenadavstånd. Jättebra strandpromenad längs med havskanten, perfekt för morgonpromenad eller en (kort eller lång) joggingtur!
-
Det enda som kan påpekas om hotellet är att det är en bit att åka hela vägen ut till det, så vill man spendera jättelite tid på hotellet och bara ute på upptäcktsfärd är det kanske onödigt långt avstånd att bo ute på palmen istället för inne på fastlandet. Taxi och uber var dock jättebilligt och aldrig något problem att få tag på så det löste sig fint! För en semester där man enbart tänkt stanna på hotellet skulle jag säga att det kanske är lite för litet, det finns inte speciellt mycket på gångavstånd förutom andra hotell. Vill man som vi ha en mix av strandnära hotell och utflykter passade det perfekt! (speciellt eftersom många andra hotell med strand var i en högre prisklass) Vi upplevde hotellet bättre än vad stjärnorna anger, många taxichaufförer undrade varför vi valt ett så enkelt hotell bland alla andra stora Resorts ute på palmen men vi föredrog att det inte var stort. Speciellt när man fortfarande hade så stort utbud och trevlig service!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Det som lyfte hotellet var den fantastiskt serviceinriktade personalen. Personer som särskilt bör omnämnas är bla Josef från Marocko och Kapoor från Indien samt Ellayca som verkligen var bidragande till vår positiva upplevelse och att Aloft motsvarade våra förväntningar.
-
Middagsbuffén var emellanåt stökig med mycket gäster som trängdes, vilket inte gav en optimal middagsupplevelse. Kanske man skulle introducera system med flera sittningar eller informera om invasion kan förväntas, så man själv kan planera .

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Bra frukost. Vatten och kaffe ingick.
-
Omgivningen sådär. Byggplats på båda sidor om hotellet. Jobbar 7 dagar I veckan.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

650 omdömen
Utmärkt
 
456
Väldigt bra
 
121
Bra
 
37
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-01-10

av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2021-10-13

av elliotneversleeps Miami Beach, Florida

Beautiful property!

DISCLAIMER: I’m an ambassador elite with Marriott so your experience may differ due to mileage. Really loved this property! We’re in Dubai for the winter (expo like everyone else it seems) and rotate here on the weekends to relax and get away from the expo and downtown business setting. I was upgraded to a suite, due to status and was able to check in early as well. The breakfast buffet is surprisingly good for a buffet- and the Staff is really helpful and accommodating, giving a nice human touch to their conversations and interactions with you (aka they can hold a conversation and entertain). The pool is really nice, and the F&B staff are another highlight of the property. Everyone speaks English, so no problems in that end. The rooftop bar and restaurant is excellent and has amazing views and happy hour specials-as well as the new pizzeria on the third*(?) floor! The private beach is just across the street-and has a bar and food service in addition to floating rafts to tan in the ocean with. Lastly, special thanks to Mrs. Julia, one of the F&B managers-it was a pleasant surprise meeting another Spanish speaker so far from home! She always seemed busy running around the different areas making sure guests were okay and her staff members busy. Much like Mrs. Julia-the other staff members are always busy running around and doing their job. It’s a pleasant surprise as some properties have an un engaged and somewhat lethargic attitude. Very much the opposite here! Thanks for everything ALOFT staff!

 
2021-09-21

av 572faridam

Dubai 2021

Stayed for 7 nights, hotel was clean, staff n security very helpful, breakfast was good nothing too fancy but not horrible either, bedroom got cleaned everyday, n gaurav the trip advisor helped us arrange for safari n boat cruise also aquarium at the Atlantis hotel. Was a brilliant holiday, weather great, safari n quad bikes fantastic along with the boat ride. Would I go n book with Aloft again 100% Yes I would.

 
2021-09-20

av nathanbH4567RC

Never Again!

Food was realy BAD! I throw up 2x in week a had diarrhea since 2nd day. Lots of Staff didnt work properly. Cleaning service was so dame slow. As all inclusice guess i had to paid for lots of stuff they say i have included in my package. Only good thing was view from my apartment in 8th floor. Also, employee had really bad english and also dont buy any trip from guy in lobby. He is very expensive and also lied to us about package we bought. It cost us more that 4000 AED.

 
2021-09-17

av IrinaYa1982 Dubai, Förenade Arabemiraten

Fancy hotel

I would like to thanks Ms.Marta for a warm hospitality she provided for us! Very nice hotel with the beautiful facilities! Amazing swimming pool with DJ. Great hotel itself to spend nice weekends! Keep it this great job ! Especial thanks to Ms.Marta again ! Wishing you a success in life!