Rove La Mer Beach

Rove La Mer Beach ligger direkt vid den drygt två kilometer långa sandstranden och ca tio minuter från Dubai Mall och City Walk. Hotellet är stilrent och har färgglada inredningsdetaljer och konst från lokala konstnärer. Runt hotellet finns ett stort utbud av restauranger, caféer, vattensporter, shopping och inte minst vattenpark.


Rumstyper

Dubbelrum med fransk balkong för 2 personer. Dubbelrum med fransk balkong och havsutsikt för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 853 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rove La Mer Beach ligger direkt på stranden som lockar till uppiggande morgonpromenader innan frukost. Fint poolområde med utsikt över havet. Solstolar med sköna madrasser, parasoller och poolhanddukar ingår.

Bufférestaurang och à la carte-restaurang. Bar och strandbar. Vill du inte träna i hotellets gym (öppet dygnet runt) finns cyklar att hyra på hotellet för att upptäcka omgivningarna.

I närområdet finns ett stort urval av vattensporter som till exempel vattenskoter och kajak, märkesbutiker, utomhusgym, volleybollplan, biograf och en stor vattenpark för alla med barnasinnet kvar, Laguna Waterpark. Vill du bada vid andra stränder i närheten finns Jumeirah Public Beach, Kite Beach och Run Beach som ligger i området Jumeirah Beach.

Nu finns chansen att pricka av din "bucket list" genom att åka in till Dubai City och se eller besöka världens högsta byggnad Burj Khalifa som du naturligtvis även ser från hotell. Det är ca 4 kilometer till Dubai City och Burj Khalifa. Bagageförvaring och tvättomat.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukostbuffé eller halvpension finns mot tillägg.
Halvpension avser frukost- och middagsbuffé.

Bra att veta

  • Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
  • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
  • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

My Emirates Pass - vintern 2022/23

Behåll ditt boardingkort när du flyger med Emirates i perioden 1 november 2022 till 31 mars 2023. Det ger dig rabatter och erbjudanden du inte vill missa!

Läs mer om My Emirates Pass