Kundomdömen om Holiday Inn Express - Dubai Safa Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen var det bästa. Jag har aldrig varit med om något liknande.
-
Jag var mycket nöjd med allt.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
personalen på hotellet var bra bortsett från kypare i restaurangen som var odugliga.
-
fixa en trevlig bar se till att det finns 2 duschhanddukar, vi hade bara 1 på 2 personer. dusch som sprutar neråt istället för bara vertikalt om man inte håller i den.

Bekräftad gäst: 2020-02-26


+
Bra värde för vad man fick för sina pengar. Bra frukost matsalen kunde varit större. Mycket god service ny Handdukar varje dag och fint städat och man fick låna badhanddukar grattis.
-
Restaurangen kunde varit dubbelt så stor med fler sittplatser. Vissa morgnar fanns inget bord till en.

Bekräftad gäst: 2020-02-26


8 av 10

+
Interconnecting room. Egen parkering.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2020-02-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-26


3 av 10

+
-
En strandbuss med bara sju platser på 204 rum är mest löjligt. Incheckningen var under all kritik. Oklart vilka rum vi skulle ha trots att vi bokade för fler månader sedan. Till slut bodde vi i ett rökrum.

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
Personalens service och artighet
-
Eftersom vi var två vuxna och två barn tonåringar kunde vi ha fått ett lite större rum

Bekräftad gäst: 2020-01-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

739 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
332
Bra
 
151
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2017-04-18

Inlägg av FlyingDryden Östersund, Sverige

Jättebra läge nära metro och Dubai Mall

När vi kom fram till hotellet märkte vi att det här verkar vara ett riktigt bra läge, en känsla som stärktes efter ett par dagar här. Nära till metro, en station från Dubai Mall och med tanke på hur ofta metron går är det enkelt att ta sig till och från olika platser härifrån. Ligger granne med nyöppnade Dubai-kanalen som är ett fint vandringsstråk ut till havet. Rummet var välstädat, stort och fräscht. Sängen helt okej, men jag som är kräsen på kuddar hade ett litet dilemma där. Hittade ingen som passade jättebra. Frukosten är väl tilltagen och täcker förmodligen de allra flestas behov. Fräsch och god! Personalen är serviceinriktad och vänlig. Det går också att låsa in bagaget på avresedagen, vilket underlättade för oss. Mycket positivt överraskad!

 
2016-02-24

Inlägg av Pschon Sölvesborg, Sverige

Inget speciellt

Har bott här några ggr och det finns definitivt mycket bättre men avsevärt dyrare också därav 3 stjärnor. Mjuk heltäckningsmatta känns bara solkigt och ofräscht. Slitna rum behov av renovering. Hög ljudnivå från korridorerna då dörrarna är orättvist med luftspalt under dörr. Men mycket vänlig personal och bra läge relativt nära Metro station som är avgörande vid mässor som nu. Låg bra ljudnivå på luftkonditioneringen. Vi söker annat hotell till nästa mässa...

 
2015-11-16

Inlägg av 28jensb Uppsala, Sverige

Överträffar ens förväntningar

Har bott på det här hotellet under 3 utav mina 4 vistelser i Dubai. Läget är bra med närhet till Metron. Förr fanns även en stor fin park (Safa Park) alldeles i närheten men den var bortplockad nu när jag var där i december 2014. Hotellets personal är trevlig och hjälpsam. Rummen håller en helt ok kvalitet och det är rätt så lugnt och tyst på rummen. Frukost ingår, den är inget speciellt men det finns något för alla så man ska inte klaga. Är det ett bra erbjudande på detta hotell så rekommenderar jag det varmt. Annars så finns det lyxigare hotell för bara några hundra extra.

 
2015-10-24

Inlägg av AsaH652 Bromma, Sverige

Bra

Bra frukostbuffé och vänlig reception. Jag fick självklar hjälp ned att beställa taxi. Rummet var ganska rymligt för en person. Badrummet bra. Vatten i flaska var gratis och när jag bad om mer var detta inget problem. Det finns en tour guide desk som jag tycker kunde varit lite mer tillmötesgående.

 
2015-05-15

Inlägg av cristers2015 Ronneby, Sverige

HolidayInn Express Safa Park

Utmärkt läge med 5 min gångväg till metro. Bra personal och markservice. Vi bokade detta med tanke på att promenera till beach och Mall, vilket var nära och bra, men all- deles för varmt. Det blev metro och taxi. En upplevelse men inte ett badparadis för en familj!