Holiday Inn Express - Dubai Safa Park

Holiday Inn Express - Dubai Safa Park är ett trevligt stadshotell som ligger på gångavstånd till Dubais kanal och Safa park. Hotellet har rymliga och bekväma rum. Det är bara några minuter till närmsta tunnelbanestation, så du snabbt kan ta dig runt i staden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum för 1-4 personer, varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen var det bästa. Jag har aldrig varit med om något liknande.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 761 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 6 km
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet är beläget bredvid en populär park som korsas av Dubais kanal och du är bara några minuter från en av världens största gallerior Dubai mall och världens högsta byggnad Burj Khalifa. Gillar du att promenera kan du ta dig till Burj Khalifa och Dubai mall på ca 40 minuter, annars finns en gratis hotellbuss som tar dig direkt från hotellet till gallerian, eller till stranden Jumeirah beach. 

På hotellet finns en restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Du kan också prova rätter ur det mexikanska köket från den färgglada restaurangen Muchachas Mexican Cantina som ligger i hotellbyggnaden.

Gratis gym som är öppet dygnet runt. Gratis wifi på hela hotellet. Receptionen har öppet dygnet runt. Butik. Tvättservice mot avgift. Gratis hotellbuss till Dubai mall och till stranden.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Få 500:- i rabatt per person på vinterresor!
Boka en resa senast den 11 april 2021 för att ta del av erbjudandet. Rabatten gäller endast nya bokningar och dras av automatiskt. Gäller för alla resor under perioden 1 november 2021 till 31 mars 2022.