Resor till Dubai Al Barsha & Barsha Heights

  • Ny och modern stadsdel
  • Mellan Dubai Downtown och Dubai Marina
  • Shoppa på Mall of Emirates

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Al Barsha och Barsha Heights ligger mellan Dubai Marina och Dubai Downtown. Med sitt centrala läge och bra kommunikationer är hotellen i Al Barsha och Barsha Heights en utmärkt utgångspunkt för dig som vill ta dig runt i Dubai och uppleva så mycket som möjligt under semestern. Detta är en plats som fortfarande växer och här finns en blandning av bostäder, hotell, caféer och restauranger.

Få 500:- i rabatt per person på vinterresor!
Boka en resa senast den 11 april 2021 för att ta del av erbjudandet. Rabatten gäller endast nya bokningar och dras av automatiskt. Gäller för alla resor under perioden 1 november 2021 till 31 mars 2022. 

Fakta om Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, svensk tid +2 timmar sommartid.

Äta ute

Medelpriset för en middag är cirka 200 kr per person. Alkoholhaltiga drycker kan inte köpas i vanliga butiker, utan serveras enbart i hotellens restauranger och barer. En flaska öl (50 cl) på restaurang kostar ca 80 kr och en flaska vin ca 500 kr.

Transfer

Från Dubai Airport till hotellet i Dubai Al Barsha och Barsha Heights tar cirka 30-60 minuter. Observera att transfertiderna kan variera kraftigt beroende på trafiksituationen och att väntetid på 15-45 minuter kan tillkomma innan bussen anländer. Under nyårshelgen (31/12-1/1) kan transfern ta upp till 1,5 timmar extra på grund av olika event. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 39°c
aug 39°c
sep 37°c
okt 34°c
nov 29°c
dec 25°c
8,6 av 10 Dubai Al Barsha & Barsha Heights
Våra gästers betyg, baserat på 44 omdömen

Restips - Nattliv i Dubai

I gränslandet mellan extravagant modernt och traditionellt reglerat är det berömda utelivet i Dubai stad någonting alldeles speciellt. Vi tipsar om några favoriter i det enorma utbudet.

Läs mer om nattlivet i Dubai.