Hampton By Hilton Dubai Al Barsha

Hampton by Hilton Dubai al Barsha är ett stadshotell som ligger i Al Barsha-området, på gångavstånd till Mall of The Emirates. Hotellet har moderna och bekväma rum, samt en takpool att koppla av vid. Det är bara några minuter till närmsta tunnelbanestation, så du kan snabbt ta dig runt i staden.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 117 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 7 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hampton by Hilton Dubai al Barsha är ett nybyggt hotell i modern stil i Al Barsha-området, i närheten av The Palm Jumeirah. Hotellet är perfekt för dig som vill ha närhet till flera nöjen i centrala Dubai.

Koppla av vid hotellets takpool eller ta dig till stranden vid JBR. Hotellet erbjuder en daglig buss till stranden i JBR.

På hotellet finns en restaurang som serverar en härlig frukostbuffé.

Gratis wifi finns i lobbyn och på rummen. Parkering är också gratis. Det är gångavstånd till närmaste tunnelbanestation som heter Sharaf DG och till det stora shoppingcentret Mall of The Emirates, med sin berömda inomhusskidbacke. Al Barsha-området är en plats som fortfarande växer och här finns en blandning av bostäder, hotell, caféer och restauranger. Härifrån är det lätt att via metro eller taxi ta sig till de andra stadsdelarna i Dubai.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Hampton by Hilton Dubai Al Barsha är en rökfri anläggning.