Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,8 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,1 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Service
-
Hotellet ligger i ommbyggnadsområde, går knappt att ta sig runt på fot och ligger så att vissa taxichaufförer ville inte köra oss hem eller ens hämta oss. (avbokade upphämtning) WiFi är det dålig hastighet på samt riktigt ostabilt och stänger av sig helt. Fläktarna till AC är kopplade så att hela rummet luktar rök. Har aldrig passivt rökt så mycket som under den här veckan. Hela resväskan luktar rök efter att ha kommit hem. Badkaret är gjord av tunn plast och gick sönder när man duschade. Rummet vi bytte till efter trasigt badkar var precis bredvid och var infekterat av kackerlackor. När de senare skulle byta badkaret blev vi väkta av hammarslag på morgonen samt att hela rummet fylldes av doften av lim och färg genom ventilationen. Inte konstigt man hade huvudvärk. Frukosten var dålig. Kan beskrivas som en extremt torr lunchmeny. Poolen uppe på taket var kallare än havet samt helt överfallen av duvor. Om inte vakten sprang runt och skrämde dem så blev man skiten på. Längst ner i hotellet ligger det indisk club. Inte nog med att det är mer eller mindre en strippklubb så låter den så högt in i rummen att det ej går att sova. Det är också tillåtet att röka inne i klubben vilket återigen åker rakt in i ventilationen och i rummen. Apollos agent var på besök endast för att sälja resor, fick 0 info utöver det. Han var dock bra på att hjälpa till genom chatt efteråt. Vi köpte en resa genom honom bara för att senare inse att exakt samma resor kunde bokas för 300 kr billigare per person direkt. Att man betalar 23000 för detta är helt absurt. Under all kritik. Jacuzzi som finns under beskrivningen kan mer ses som ett barnpool då den fungerar ej. Det finns ingen poolbar heller, som det var lovat i beskrivningen. Beskrivning av deposition syämmer inte heller. Det tar ingen deposition utan rakt av en avgift för varje natt vilket är märkligt när man redan betalat för sin resa.

Bekräftad gäst: 2021-12-29


5 av 10

+
personalen var bra
-
när man åker på morgonen eller framme till hotellet sent, borde få mat box jag har diabetter och så sent på kvāllen var inte resturanger öppet

Bekräftad gäst: 2020-03-11


8 av 10

+
Serviceinriktade personal. Alla var hjälpsamma. Det enda vi saknade var säng till våra 5 år gamnal son.
-
Ris till frukost på kontinental frukost behövs inte.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


2 av 10

+
Gratis buss till stranden varje dag.
-
Frukost var helt kass. Bara kakor och varm indisk mat. Samma alla dagar. Väldigt högljudd hotell. Massa ljud på natten. Kunde inte sova. Sen var personalen inte ett dugg intresserade av att kompensera detta 😑🤨😕

Bekräftad gäst: 2020-03-04


5 av 10

+
En av reception personal , ansvarig chef.
-
Vån 7 luktade illa, som kräks. Personalen i receptionen.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

596 omdömen
Utmärkt
 
148
Väldigt bra
 
216
Bra
 
141
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2016-04-27

av estaaf Stockholm, Sverige

Helt ok, bra läge vid kryssningshamnen.

Bodde här en natt innan vi skulle på kryssning från Port Rashid, hotellet ligger mycket nära kryssningshamnen. Vi blev uppgraderade till Juniorsvit vid ankomst. Hotellet hade bra pris kontra andra i närheten och är rent och snyggt. Har inget att klaga på.

 
2016-01-22

av MalinPaz Oslo, Norge

Mtcket bra budget Hotel

Jag åkte som ensam tjej till Dubai och valde detta hotell då det var otroligt bra pris för rankingen det hadde fått här på Tripadvisor. Belägenhet: Hotellet ligger i gamla delen av Dubai lite utanför själva "lyx" delen. Det är alltså nära till Al Karama marknaderna (Guld och Replica varor). På ca 15-20 min kommer man sig till Burj kalifa och Dubai Mall med antingen Taxi (20 dirham) eller Metro (5 dirham). Närmaste Metro station är Al Ghubaiba ca 7 min promenad. Hotellet ligger ca 40-45 min bort ifrån Dubai Marina och Burj al arab men det går enkelt att komma dit via Metro och det finns andra stränder närmare om man hällre önskar det. Det är långa avstånd från det mesta i Dubai så man måste ofta ta taxi/metro oavsett var man bor. Service: Jag blev jätte bra mött av alla ansatta på hotellet. Som ensam resande var jag kanske en av de som frågade mäts under mitt uppehåll och de försökte alltid svara på mina frågor så gott de kunde. De såg till att jag kände mig trygg och var hjälpsamma. Har inget dåligt att säga då det gäller personalen på detta hotel Rum: Rummen är gamla men helt okej om man jämför med priset. Badrummet skulle nog behövt en renovering och dåligt tryck i duschen.Första dagen var det inget varm vatten men det kom då vattnet fick rinna enstund. Pool område: Jag använde mig aldrig av poolområdet men det var helt okej, bara sol fram till ca 14.00. Mat Jag åt bara frukost en dag och middags buffé en kväll. restaurangen serverar både Asiatisk och Indisk mat både då det är frukost och middag. betalade 20 dirham för frukost och för mig var det helt okej, du kan få en nystekt omelett om du önskar annars finns det yougurt med tillbehör, frukt och bröd med tillbehör. Middagen var också helt okej (älskade nan brödet) Minus Mina ända minus med detta hotell vad duschen och att Engelskan på några i receptionen inte var så bra men de hittade ändå alltid någon som kunde hjälpa eller svara på frågor.

 
2015-03-06

av Haidar_vip Stockholm, Sverige

Bra hotell som ligger nära till många platser

Bra hotell som ligger nära till många platser, bra personal som talar engelska och som hjälper väldigt mycket. bra rum med daglig rengöring, dock ingen gratis internet, vi betalade för det men då var hastigheten endast 250 kb bara. gratis garage också.

 
2022-07-25

av W8544KChamzas Dubai, Förenade Arabemiraten

Nice staff & cooperative

Stay very good so far. Thank u Ms palk and Umar for great service and care. More option need to add in breakfast. Mostly indian food available in buffee. All staff good.but outside construction work noisy.

 
2022-07-23

av shobanch053

Nice

Nice service for Mr Supankar And housekeeping staff all is good And very nice hotel in dur Dubai Mange Sistema is also good And Food is good And fo all staff good Thanks for tha however Johnson by Wyndham