Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2023-03-22


8 av 10

+
Personer
-
Indiska frukost Göra det blandade istället Dåligt hotell området

Bekräftad gäst: 2023-03-22


6 av 10

+
Städningen.
-
Dålig frukost mat. Mycket indiskt maträtter. Kaffet gick inte att dricka alls, den stod på spisen och kokade i kannan hela tiden och smakade hemskt. Vi åt endast ägg o bröd varje morgon, endast det gick att äta tyvärr.

Bekräftad gäst: 2023-02-11


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-06


6 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-12-12


8 av 10

+
Rent
-

Bekräftad gäst: 2022-12-10


8 av 10

+
Lägg
-

Bekräftad gäst: 2022-12-10


10 av 10

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-28


3 av 10

+
Personalen gjorde det bästa . Bra Wi-Fi.
-
Många av besökarna är Indier, så de anpassar sig för deras frukost. Det var inte mycket till val vi kunde ta. Ägg stationen var bra men dålig variation o trångt. Luktar unket o liten plats för matsal. Ibland så fanns det inget plats att sitta på så man får vänta. Bra service dock från personalen. Ett diskotek ligger vid hissen i hotellet så det kan vara stökigt. Ännu värre med poolen. Jättelitet o fanns inte plats att sola på ( de hade inte många solstolar) Så vill du ha en bra vistelse i Dubai rekommenderar jag att du tar ett annat hotell .

Bekräftad gäst: 2022-11-12


1 av 10

+
Service
-
Hotellet ligger i ommbyggnadsområde, går knappt att ta sig runt på fot och ligger så att vissa taxichaufförer ville inte köra oss hem eller ens hämta oss. (avbokade upphämtning) WiFi är det dålig hastighet på samt riktigt ostabilt och stänger av sig helt. Fläktarna till AC är kopplade så att hela rummet luktar rök. Har aldrig passivt rökt så mycket som under den här veckan. Hela resväskan luktar rök efter att ha kommit hem. Badkaret är gjord av tunn plast och gick sönder när man duschade. Rummet vi bytte till efter trasigt badkar var precis bredvid och var infekterat av kackerlackor. När de senare skulle byta badkaret blev vi väkta av hammarslag på morgonen samt att hela rummet fylldes av doften av lim och färg genom ventilationen. Inte konstigt man hade huvudvärk. Frukosten var dålig. Kan beskrivas som en extremt torr lunchmeny. Poolen uppe på taket var kallare än havet samt helt överfallen av duvor. Om inte vakten sprang runt och skrämde dem så blev man skiten på. Längst ner i hotellet ligger det indisk club. Inte nog med att det är mer eller mindre en strippklubb så låter den så högt in i rummen att det ej går att sova. Det är också tillåtet att röka inne i klubben vilket återigen åker rakt in i ventilationen och i rummen. Apollos agent var på besök endast för att sälja resor, fick 0 info utöver det. Han var dock bra på att hjälpa till genom chatt efteråt. Vi köpte en resa genom honom bara för att senare inse att exakt samma resor kunde bokas för 300 kr billigare per person direkt. Att man betalar 23000 för detta är helt absurt. Under all kritik. Jacuzzi som finns under beskrivningen kan mer ses som ett barnpool då den fungerar ej. Det finns ingen poolbar heller, som det var lovat i beskrivningen. Beskrivning av deposition syämmer inte heller. Det tar ingen deposition utan rakt av en avgift för varje natt vilket är märkligt när man redan betalat för sin resa.

Bekräftad gäst: 2021-12-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

629 omdömen
Utmärkt
 
162
Väldigt bra
 
227
Bra
 
145
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2016-04-27

av estaaf Stockholm, Sverige

Helt ok, bra läge vid kryssningshamnen.

Bodde här en natt innan vi skulle på kryssning från Port Rashid, hotellet ligger mycket nära kryssningshamnen. Vi blev uppgraderade till Juniorsvit vid ankomst. Hotellet hade bra pris kontra andra i närheten och är rent och snyggt. Har inget att klaga på.

 
2016-01-22

av MalinPaz Oslo, Norge

Mtcket bra budget Hotel

Jag åkte som ensam tjej till Dubai och valde detta hotell då det var otroligt bra pris för rankingen det hadde fått här på Tripadvisor. Belägenhet: Hotellet ligger i gamla delen av Dubai lite utanför själva "lyx" delen. Det är alltså nära till Al Karama marknaderna (Guld och Replica varor). På ca 15-20 min kommer man sig till Burj kalifa och Dubai Mall med antingen Taxi (20 dirham) eller Metro (5 dirham). Närmaste Metro station är Al Ghubaiba ca 7 min promenad. Hotellet ligger ca 40-45 min bort ifrån Dubai Marina och Burj al arab men det går enkelt att komma dit via Metro och det finns andra stränder närmare om man hällre önskar det. Det är långa avstånd från det mesta i Dubai så man måste ofta ta taxi/metro oavsett var man bor. Service: Jag blev jätte bra mött av alla ansatta på hotellet. Som ensam resande var jag kanske en av de som frågade mäts under mitt uppehåll och de försökte alltid svara på mina frågor så gott de kunde. De såg till att jag kände mig trygg och var hjälpsamma. Har inget dåligt att säga då det gäller personalen på detta hotel Rum: Rummen är gamla men helt okej om man jämför med priset. Badrummet skulle nog behövt en renovering och dåligt tryck i duschen.Första dagen var det inget varm vatten men det kom då vattnet fick rinna enstund. Pool område: Jag använde mig aldrig av poolområdet men det var helt okej, bara sol fram till ca 14.00. Mat Jag åt bara frukost en dag och middags buffé en kväll. restaurangen serverar både Asiatisk och Indisk mat både då det är frukost och middag. betalade 20 dirham för frukost och för mig var det helt okej, du kan få en nystekt omelett om du önskar annars finns det yougurt med tillbehör, frukt och bröd med tillbehör. Middagen var också helt okej (älskade nan brödet) Minus Mina ända minus med detta hotell vad duschen och att Engelskan på några i receptionen inte var så bra men de hittade ändå alltid någon som kunde hjälpa eller svara på frågor.

 
2015-03-06

av Haidar_vip Stockholm, Sverige

Bra hotell som ligger nära till många platser

Bra hotell som ligger nära till många platser, bra personal som talar engelska och som hjälper väldigt mycket. bra rum med daglig rengöring, dock ingen gratis internet, vi betalade för det men då var hastigheten endast 250 kb bara. gratis garage också.

 
2023-03-25

av Belgaumi M Riyadh, Saudiarabien

Wyndham Partner

Had stayed for a day and being member of Wyndham I requested to upgrade the room. The staff at reception Ms. Aida coordinated very well and allocated best possible room as upgrade and the staff was so courteous assisted in all ways possible. This is my favorite hotel everytime I visit Dubai.

 
2023-03-21

av aryanamila23

VERY DISAPPOINTED!

This is unfavorable place to stay and the least among wyndham hotel i’ve experience. First of all, i request for slippers and they said that i need to pay for it. This is the only hotel asking for payment just for slippers!! Second, the fridge is not working! Not all the socket is working! Whenever i am requesting for some stuff like iron, i had to wait 25-30mins before they can deliver it to my room. On my second day, I ask for refund, and I inform the reception and the manager that I dont want to continue my stay. But they keep on insisting that I booked my 6nights stay together with my wyndham points so they cannot give my refund. They didnt even ask why I dont want to continue my stay. I made an international call and asked the wyndham team in US if its possible to make a refund and they said yes just talk to the reception which I did, but they keep on insisting that it is not possible and dont want to give any other option. The receptionist keep on saying the manager is on meeting.. she give me the reservation email address for me to raise my concern, which I did, but then again, NO RESPONSE!! I had to suffer 6nights sleeping inharmoniously because I can hear the sounds from the Bar on the other floor. I am very disappointed and I hope you will be very sensitive enough to the needs of your guest.