Kundomdömen om Hilton Dubai Creek

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


7 av 10

+
Servicen, helt klart.
-
Frukosten, och maten som ingår på halvpensionen. Den var så dålig så vi avbokade den, absolut inte värt pengarna.

Bekräftad gäst: 2020-02-26


9 av 10

+
Poolen
-
Halvpension - större utbud meny

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Frukost byffé
-
Hade samma meny varje dag till middag och det borde åtminstone vara vatten gratis

Bekräftad gäst: 2019-12-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3372 omdömen
Utmärkt
 
2070
Väldigt bra
 
909
Bra
 
255
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2018-09-27

Inlägg av nathalieolivares Stockholm, Sverige

Tito Wahlström

Bra service, bra matutbud, fina och rena stora rum. Väldigt bra AC då vi åkte till Dubai när det var 42 grader under dagen. Rekommenderar detta hotell. Vi beställde roomservice och blev väldigt förvånad att det gick så snabbt.

 
2018-05-01

Inlägg av evapN811OW Visby, Sverige

Prisvärt hotell

Ligger lite långt ifrån många områden där man vill hänga. Samtidigt så är hotellet toppen med bra frukost och takpool. Inget hotell för barnfamilj, men för par som kan ta taxi eller annan kommunikation fungerar det utmärkt.

 
2017-12-03

Inlägg av LinnLis Stockholm, Sverige

Fantastiskt!

Vi har nog aldrig känt oss så välkomna på ett hotell förut. Fantastisk personal, fräscha, stora rum och god frukost. Vi valde att uppgradera till ett executiverum och fick då access till loungen. Värt varenda krona. Vårt rum låg precis mot moskén och första morgonen hörde vi böneutropet, men det störde oss inte nämnvärt, däremot var utsikten otroligt fin. Tyvärr var det lite för få solsängar vid poolen, då det var väldigt populärt. Vill definitivt åka tillbaka!

 
2017-11-13

Inlägg av 432jessew Le Mesnil-Amelot, Frankrike

Prisvärt om man vill hitta något mellan dyrt och billigt

Härligt hotell med högklass. Bra rum, personal och allmänna utrymmen. Ligger lite off, dock väldigt fint vid floden. Taxi går att fixa lätt eller ta sig till Union station för tåget. Hotellet har minibuss som åker varje dag till stranden. Hilton Jumerei får man då tillgång till med badlakan, pool, privat strand med mera. Extremt bekvämt och man spar pengar på transport. Dock en 45 min tur men lugnt värt det. Åk dit med bussen ta dig hem själv.

 
2017-04-23

Inlägg av 326lenap Uppsala, Sverige

Bra Hotell

Vi ankomst så blev vi informerade om att de skulle ha deposition via kreditkortet, står inget på hemsidan om det. Summan de tog var 6200 sek! Det var halva reskassan för den som stod på kortet. Inte ok! Den fick hon tillbaka 4 dagar efter hemkomst. Så om hon inte haft möjlighet att föra över pengar hade det blivit väldigt tråkigt. Hotellet svarade att hon kunde vara på hotellet och göra allt där då kunde de dra av från depositionen, inte ok! Står att det är freeshuttelbuss till stranden och de säger att man ska boka 24 tim innan! Även om man gör det så finns det bara plats för ca: 23 st. Så då får man vara hemma. Inte mycket med tanke på att det är ett stort hotell med många rum. 11-16 är bussens tid. Ca 35-40 min till stranden, inte mycket tid kvar. Okay det finns takpool.... 17 solstolar 2 parasoll varav 1 var trasigt! Parasoll är nästan nödvändigt. 5 vanliga bord med 4 stolar till varje. Inte många det heller! Vill du ha is till det du dricker vid poolen så säg till i tid. Ismaskinen finns nere på restaurangen. Beställer du mat, så var inte säker på att det du beställer är vad du kommer att få! Killarna vid poolen är trevliga och hjälpsamma. Vi betalade för en extrasäng, för oss innebär det att vi även vill ha handdukar glas kaffe mm för tre personer. Första dagen sa vi till tre gånger i receptionen om handdukar och att inte kontakten till deras vattenkokare passade i kontakten. Hände ingenting. Tillslut blev vi lite irriterade, så då kom de! Handdukar och glas mm fick vi sägs till om de första 3 dagarna sen funkade det i några dagar, sen var det dags igen! Vi hade 11 nätter bokade så det blev ju lite tröttsamt! Minibaren är instängd i ett skåp. Jättevarmt, så tillslut kom vi på att om vi hade den dörren öppen på vid gavel så blev det kallt i minibaren. Annars så är det sköna sängar, fint badrum, bra med garderober, välstädat. Hyfsat hjälpsamma i receptionen. Men tycker ändå att man kan upplysa om dessa saker på deras hemsida som jag skrivit om.