Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

4014 omdömen
Utmärkt
 
2863
Väldigt bra
 
757
Bra
 
199
Mindre bra
 
88
Underkänt
 
110

5 senaste omdömen

2019-11-28

av johnlQ4903VJ Limhamn, Sverige

Mässa

Mycket nära mässan och bra standard och service, bra men väldigt dyr frukost. Läget i övrigt är bra i närheten av centrum. Rummen är mycket rena och fina samt sängarna väldigt bra. Bra möjligheter att äta till högt pris.

 
2019-04-22

av Louisesinclaire Stockholm, Sverige

Tack för en fin vistelse

Väldigt trevlig personal, väldigt bra service(speciellt städningen) dessutom bra solplatser och fina rum. Det enda jag saknade var balkong och kanske ett större gym😀 vill även tillägga att frukosten var hyfsad men inte den bästa jag ätit.

 
2018-12-29

av 1hilles Göteborg, Sverige

Som helhet bra...

Rummet: har en del år på nacken, inget märkvärdigt. Detta syns på färgval, slitage och renlighet. Vid städning är det främst sängar och handdukar som fixas. En lätt blött trasa gås över golvet som tar någon minut. Sköna sängar. Vi fattades skohorn! Vi hade tänkt att tvätta en maskin mörka kläder, men det blev inte så. Här tar de betalt per plagg, och det hade kostat oss någon tusenlapp. Bra strålbredd i dusch, men svagt tryck. Vore bra med några krokar innanför dörr, för ytterplagg, så det blir mer plats för kläderna i garderoben. Finaste gymmet vi har varit på, grymt bra. Rejäla maskiner, trevligt med frukt och vatten samt rengöringsmöjligheter. DOCK ett stort minus för att vår son som är under 16 år inte ens fick springa på löparbandet fastän vi var bredvid och sprang. Omklädningsrummet städades inte under vår vistelse, fick säga till. Bastade varje dag, och samma skräp låg där hela tiden. Mycket hår på golvet. Tipsar om att kika inom ett par gånger om dagen för uppfräschning. Härlig pool men ont om platser då vissa paxar platser. Trevligt med lite snacks som serveras en gång om dagen. De små nötkakorna i kolacreme var grymt goda. Bra metro och taxiförbindelser. Nära till Dubai mall, cirka 16 UAE. En taxichaufför lurade oss om helgtaxa och att den skulle börja på 11 UAE, den börjar på 5.50 UAE. Mycket trevlig personal!!!

 
2016-04-25

av camilla307 Ystad, Sverige

Fanatiskt, underbart, trevlig personal. Riktigt bra hotell!

Det var väldigt fräscha rum, lyxigt, bra städning,sköna sängar. Det var även nära metro vilket var ett plus. Det var även väldigt god frukost. Bra med 1 pool för förmiddagen och en för eftermiddagen!!

 
2015-12-15

av viktorian2013 Uppsala

Lyxigt och centralt!

Ett av de finaste hotell vi bott på! Rent och fräscht! Otroligt bra service, allt i från receptionen till resturanger. Den turkiska resturangen på våning 9 kan starkt rekommenderas, mycket god mat och underbar utsikt och trevlig personal. Jättefin frukost med färskpressad juice och allt annat man kan önska sig. Finns 2 pooler på hotellet en som har morgon/fm sol till ca kl 13,00. Poolhandukar att låna och vi fick vatten att dricka vid poolen. Rekommenderar verkligen detta hotell som ligger 3 metrostationer från Dubai mall. Lätt att ta sig till alla sevärdheter. Hit vill vi verkligen komma tillbaka!