Yas Island Abu Dhabi

Yas Island i Abu Dhabi

Mitt i Abu Dhabis ökenlandskap har Yas Island vuxit fram som en hägring. Ambitionen med ön är att etablera mellanösterns största nöjescentrum med underhållning för alla åldrar, i tillägg till fantastiska stränder och god mat. Det är bara drygt tio år sedan Yas Island började byggas och idag besöker fler än 25 miljoner människor platsen varje år. Se ett urval av allt som Yas Island har att erbjuda.

Yas Beach

Yas Beach

Yas Beach är en beach club av hög standard. Ta en drink vid stranden, ät god mat och vila ut i en balinesisk solsäng.  Här finns beach volley och poolparty med DJ:s på fredagar. 

Ferrari World

Ferrari World

En äventyrspark för alla fartälskare och bilfantaster. Testa att köra en Formel 1-bil i simulator, åk världens snabbaste bergochdalbana och ät autentisk italiensk mat.

Yas Mall

Yas Mall

Den näst största gallerian i Förenade arabemiraten med hundratals butiker från internationella och lokala varumärken, flera restauranger, en bio och ett stort lekland.

Yas Waterworld

Yas Waterworld

Vattenlandet för alla med ett lekfullt sinne. Välj mellan 45 olika attraktioner, både vattenrutschkanor och bergochdalbanor. Vattenlandet är både roligt och svalkande i hettan!

Översikt Yas Island

Warner Bros World

Besök nöjesparken fylld med karaktärer från Warner Bros värld. I parken kan du besöka Stålmannens Metropolis och Batmans Gotham City. Andra karaktärer är familjen Flinta, Snurre sprätt, Tom och Jerry och många fler.
 

Yas Marina

Yas Marina

Vid hamnen på Yas Island guppar eleganta yachter längs promenadstråket. Här hittar du restauranger, vattensporter, lekplats och turer med sjöflygplan. Vid hamnen ligger också Formel 1-banan Yas Marina Circuit.