Kundomdömen om Radisson Blu Yas Island

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fantastic service och bra stora room . Mycket nöjd och allt gott frukost att välja.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-14


9 av 10

+
Stort rymligt rum. Sköna sängar med fint sänglinne. Maffiga fin frotté i badrummet. Enormt trevlig och vänlig personal och hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

3877 omdömen
Utmärkt
 
2358
Väldigt bra
 
1036
Bra
 
262
Mindre bra
 
98
Underkänt
 
123

5 senaste omdömen

2020-03-16

av bjork74 Stockholm, Sverige

Inte ett bra All inclusive hotell

Ja vart ska jag börja.... bokade med Apollo till detta lugna familjehotell utan egen strand ( 5 min bort med gratis buss till privat stranden ). Kväll nr 2 hade restaurangen( Filini ) Tjejkväll med hög musik till kl 03.00, klagade 2 ggr utan resultat. Bokade soft all inclusive som blev uppgraderat till all inclusive inkl alkohol ( inte viktigt ), men kul att kunna ta en öl då och då. Detta är det sämsta all inclusive hotell vi bott på. På den privata stranden som inte va så privat, dvs alla som betalde kunde komma in. Vi fick en biljett som var till mat och 1st läsk, inte alkohol. Sedan fick man inte ta med sig egen dryck och snacks in på stranden, tvingade att köpa från de svindyra restaurangerna/barerna. Suck. Sedan när bussen skulle hem redan 16.10 ( nästa buss 18.10 ) blev det lång tur tillbaka för att bussen åkte till Yas Mall först, resan tillbaka tog 15-20 min.. Tillbaka till hotellet: Rummen ( 319 ) var stora och rymmliga, städningen ok. Sängarna var lite för hårda. Minibaren på detta all inclusive ingick INTE, det var konstigt. Plus att vi fick inte välja det dyrare vattnet till maten, vi fick "bara" en konstig sort ( smakade bra). Så var det på Yas Beach också, mini meny för oss Apollo kunder, lite att välja på. Jag och frugan kommer inte åka tillbaka till Radisson Blu och Abu Ahabi, det blir Atlantis i Dubai som sist, men men ibland gör man misstag.

 
2020-02-12

av johanh536 Oxelösund, Sverige

Underbart hotell

Vi tillbringade en vecka på detta härliga hotell. Personalen var underbar och väldigt hjälpsamma. Maten var outstanding. Mycket varierande och väldigt god. Vi hade all-inclusive via Apollo och det var väl värt det. Mycket bra drinkar, vin och läsk. De serverade dricka vid bordet och fyllde på när det var slut. Helt enkelt så hade vi en underbar vecka på ett mycket trevligt hotell.

 
2020-02-03

av Kimsonbjornsson Lönsboda, Sverige

Familje semester

Mysigt o fint hotell med mycket trevlig personal. Ligger granne med Yas Marina Circuit som är värt ett besök om där körs något race. Saknar att det inte finns någon strand vid hotellet. Går gratis buss som tar 5min eller kan man gå dit (ca 15min). Yas beach är inget för barnfamiljer utan då rekommenderas hotellpoolen. Gratisbussar går både till Yas Marina, Ferrari World, Yas stora vattenpark o Yas Mall o dessa går från hotellet. Annars kostar en taxi till vilken av dessa platser 12AED vilket motsvarar ca 40SEK

 
2019-12-12

av Lars T Helsingborg, Sverige

Radisson Blue yas island

Rummen är ganska stora och toalett med badkar. Lite slitet flera stora sprickor på toalettens bord och hyllor.Sängar ok men man får ett gemensamt täcke vilket är kass. Vi hade All inclusive Frukost ok men resten av maten ej värt pengarna!kass mat! Gick ut och åt på yas mall. Poolen är varm och skön indelad i lekområde och lugnt område. Solen kommer inte förrän kl 10 am och då bara på ena sidan får vänta till 11 am om man inte bokar solstol före 8 am. Strandens service är katastrof.. får ej ta med något o dricka o äta.. måste köpas på plats och är dyrt. Finns gratisbussar runt yas iland dem är bra! Ferrari world och Warnesbros world är nära och rekommenderas.

 
2019-11-25

av Petya S Stockholm, Sverige

Bra hotell

Det är en bra hotell , rummet var stor luftigt och rent . Bra matt , allt var fräsch , det ska le blir bättre om det fans mer variationer , det var oftast samma matt . Bussen går regelbunden till stranden och till Yas mall . Trevlig personal .Jag helt enkel rekommenderar detta hotell.