Polly och Mino på stranden

Rabatt för dig som är medlem i Leo’s Family

Du som är medlem i Leo´s Family får alltid 800:- rabatt till våra Apollo Mondo Family Resorts, Apollo Mondo Selected och till Playitas Resort. Alla är hotell som vi i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer valt ut och arbetat fram för att ha det allra bästa att erbjuda den aktiva familjen. Välj bland härliga resmål som Grekland, Kroatien, Kanarieöarna, Förenade Arabemiraten och många fler! 

Avreseperiod: Året runt
Bokningsperiod: Senast 45 dagar innan avresan
Bokningskod: leos80019
Villkor: Rabatten gäller per ny bokning av charterresa till Apollo Mondo Family Resorts, Apollo Mondo Selected och Playitas Resort. Bokningen görs på apollo.se och bokningskoden anges i steg 3 under kampanjkod. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Vid bokning av resa till Egypten vänligen kontakta [email protected] efter bokning med bokningsnummer och rabattkod så rabatterar vi bokningen manuellt. 

Apollo Mondo Family Resorts

Våra bästa familjehotell med extra allt.  På Apollo Mondo Family Resorts finns det både barnklubb och simskola. Kurrar magen finns det en hälsosam middag och en egen buffé till barnen.

Läs mer

Apollo Mondo Selected

Hotell med hög standard som erbjuder det lilla extra. En mix av aktiviteter och avkoppling. Här kan föräldrarna börja dagen med yoga, när barnen är på simskolan eller barnklubben. 

Läs mer

Playitas Resort

Ett sporthotell fullt av aktiviteter för aktiva familjer. Här kan du välja att bo i lägenhet, hotell eller i villa. Under loven anordnas Kids Sports Academy där barnen kan testa alla möjliga träningsformer.  

Läs mer