Polly och Mino

Erbjudanden för medlemmar i Leo’s Family

Upptäck världen med Apollo! För dig som är medlem i Leo’s Family erbjuder vi exklusiva rabatter på charterresor till härliga destinationer. Våra aktuella erbjudanden hittar du här nedan. Boka en resa idag och börja längta!


Aktuella erbjudanden

800:- rabatt till våra bästa familjehotell

Du som är medlem i Leo´s Family får alltid 800:- rabatt till våra Apollo Mondo Family Resorts, Apollo Mondo Selected och till Playitas Resort. Alla är hotell som vi tillsammans med engagerade hotellägare, lokala kökschefer och gäster valt ut och arbetat fram för att ha det allra bästa att erbjuda den aktiva familjen. Alla med barnklubb och simskola med vår egen välutbildade, skandinavisktalande barnklubbspersonal och simlärare. Välj bland härliga resmål som Grekland, KroatienKanarieöarna, och många fler! 

Avreseperiod: Året runt
Bokningsperiod: Senast 45 dagar innan avresan
Bokningskod: leos80019

Villkor: Rabatten gäller per ny bokning av charterresa till Apollo Mondo Family Resorts, Apollo Mondo Selected och Playitas Resort. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

 

Boka Apollo Mondo Family-hotellBoka Apollo Mondo Selected-hotellBoka Playitas Resort


Boka din resa här

 Kom ihåg kampanjkoden!

Så här bokar du med rabatten:
Välj önskat hotell med avresa inom bokningsperioden. Skriv in kampanjkoden i steg 3 i bokningsflödet.
Om du behöver hjälp med din bokning, vänligen maila [email protected] eller ring 0771-373737 så hjälper Apollos kundservice dig.