GoFrendly

Erbjudande Gofrendly

Byt miljö, få nya vänner och vidga dina vyer! Apollo erbjuder ett stort urval av destinationer och har något som passar för alla. Vill du ha flärd och extra guldkant på din semester? Åk till ett av Apollos stilsäkra och lyxiga Boutique-hotell. Är du en som vill vara aktiv på semestern och inte ligga i solstolen hela dagen? Boka en resa till något av Apollos sports-hotell där det finns sportfaciliteter i toppklass och massor av gruppklasser och aktiviteter att delta i. Kanske har du funderat på att resa men har inget sällskap? Res själv men aldrig ensam!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av Gofrendlys rabattkod hos Apollo genom att Signa upp på vårt nyhetsbrev och få de hetaste resenyheterna direkt till din inkorg!

Signa upp här »

 

 


Våra rekommonderade hotell
Detta är våra mest instagramvänliga hotell


Tips & inspiration
Få ut det mesta av din destination!

Instagramvänliga Kreta

Se hit alla Instagram-lovers! Här tipsar vi om Kretas mest Instagramvänliga platser! Fyll din feed med de coolaste och snyggaste bilderna från Kreta. 

Läs mer

Lokalbefolkningens bästa tips för Kroatien

Här är bästa tips till det bästa Kroatien har att erbjuda, med allt från matupplevelser till stränder och mindre kända platser!

Läs mer

Restauranger du inte vill missa

Äta och dricka gott är en stor del av en lyckad semestern. Genom åren har vi samlat på oss en hel del restaurangtips - och dom vill du såklart tipsa dig om!

Läs mer

Hitta hotellet för din drömresa