Årets reseinspiratör - kategori Familjeresor

Årets Reseinspiratör 2015 – Storstadsresor

Vi sökte efter dig som har flyttat till en annan stad eller är en riktig weekendresenär – och vi hittade massor av bra inspiratörer! Rösta på din favorit! Marko T Wramén, författare till reseguiden "Mitt Amsterdam", kommer tillsammans med jury från Apollo att kora en vinnare bland de fem med flest röster. Vinnaren får 5 000:- i presentkort och titeln "Årets Reseinspiratör - Storstadsresor".

Här hittar du våra cityresor och sista minuten-resor.


Årets Reseinspiratör i Storstadsresor 2015 är Travellontellus

Årets Reseinspiratör i kategorin Storstadsresor är korad, och det blir Travelontellus som tar hem titeln och 5 000:- i presentkort hos Apollo. Se bidraget här: travelontellus.com och instagram.com/travelontellus/

Marko T Wraméns motivering: När jag ser Joakim Löfwings fina bilder blir jag sugen på att ge mig ut igen. Bloggaren Travellontellus är nyfiken och ute på äventyr. Och han har flyttat till Vancouver, en underskattad och intressant stad i Kanada.

Apollos motivering: Travelontellus utmärker sig genom alla välkomponerade bilder och en personlig stil, som gör det lätt att följa med på den digitala resan både till vildmark och storstad.


Vår jury

Vår jury består av Apollos personal tillsammans med en expert inom varje kategori. Vi utser en vinnare bland de fem som får flest röster per kategori.


Marko T Wramén

Marko T Wramén – författare till reseguiden "Mitt Amsterdam"

  • Marko T Wramén är författare, fotograf och filmare
  • Nyligen släppte han reseguiden "Mitt Amsterdam" och snart kommer en bok om engelska pubar
  • Han har bott i bland annat Bryssel, Jerusalem, Amsterdam och Berlin
  • Genom sina uppdrag inom bistånd, peace-keeping, valobservation och inte minst som resejournalist har han fått möjlighet att besöka ett 70-tal länder