Är du Årets lokala expert?

Du reser för den genuina upplevelsen - vi hittar dig ätandes tillsammans med ortsborna eller på genvägar bara en lokalinvånare kan. Du lär känna dina destinationer på djupet och hjälper dina läsare att hitta de lokala guldkornen på resan.

1:a pris i kategorin Lokala expert: En resa för 2 personer med avresa utvalda veckor under 2019/2020 till Sivota, Grekland

Rösta i alla kategorier av tävlingen!

LivsnjutareUpptäckareLokala expertLäs mer om Årets reseinspiratör

Årets lokala expert – finalist
 

Röstningen är avslutad

Juryn utser nu en vinnare bland de tre finalisterna som har fått flest röster, samt en vinnare av titeln Årets reseinspiratör. Vinnarna publiceras här på onsdag 19 juni.

Finalisterna i Årets Lokala Expert

Resultatlistan publiceras måndag 17/6 kl. 08.00

Inspiration

träna på semestern

För dig som gillar att träna

Spana in vår utbud av Apollo Sports-hotell, speciellt utvalda för dig som vill träna på semestern. På våra populära Apollo Mondo Family-hotell kan hela familjen träna tillsammans.

För dig som reser med barn

Spana in våra Apollo Mondo Family-hotell – här finns allt för hela familjen. Träning, Club Polly & Mino samt simskola är bara en del av det som erbjuds på våra Apollo Mondo Family-hotell. 

Lokala

För dig som vill uppleva det lokala

Spana in våra handplockade Apollo Mondo Enjoy-hotell. Här, på våra mest personliga hotell känner du doften och smaken av destinationen, lär kanske känna ägaren och om du vill - får ett andra hem i världen.

Seaview

Seaview

På det lilla hotellet Seaview bor du i moderna, ljusa rum direkt vid stranden i Nidri... Läs mer
Från 5 098 SEK
Boka
Elias

Elias

Elias, som ligger i utkanten av Megali Ammos, är ett charmigt lägenhetshotell med en ... Läs mer
Från 4 948 SEK
Boka
Mega Ammos

Mega Ammos

Hotell Mega Ammos har ett lugnt och naturskönt läge nära stranden i Sivota. Här omges... Läs mer
Från 4 098 SEK
Boka
Cordial Muelle Viejo

Cordial Muelle Viejo

Välkommen till det populära lägenhetshotellet Cordial Muelle Viejo i den charmiga fis... Läs mer
Från 4 948 SEK
Boka
Sivota, Grekland

Vinn en resa till Sivota!

Vinnaren av Årets Lokala expert kommer få åka till underbara Sivota i Grekland. Denna pärla, som ligger på Greklands fastland, är en plats där dagarna flyter fram och de ljumma kvällarna fylls av god mat i gott sällskap.

Hitta din favorit bland tavernorna, lär känna lokalborna, finn den mysigaste badviken – här finns massor av guldkorn som kan bli just dina. I Sivota finner du det genuina Grekland, du känner det med alla sinnen!

Vinsten består av en resa för två personer i en vecka, med flyg och hotell som väljs av Apollo. Avresa under utvalda veckor under 2019/2020.