Årets livsnjutare

Årets livsnjutare

Du älskar att njuta av livets goda när du är ute och reser. Du vågar släppa allt och bara vara i nuet, och inspirerar andra att göra detsamma. Livets guldkant för dig kan vara bra hotell och fina restauranger - eller att bara få varva ner i en bekväm hängmatta vid en skön strand. Med dina tips gör du resan enklare och mer njutningsfull för dina läsare.

1:a pris i kategorin Livsnjutare: En resa för 2 personer med avresa utvalda veckor under 2019/2020 till Dubai/Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Se alla kategorier av tävlingen!

LivsnjutareUpptäckareLokala expertLäs mer om Årets reseinspiratör

Årets reseinspiratör livsnjutare - vinnare
 

Vinnare

Årets livsnjutare 2019 är Christian Muda med Matochresebloggen.se

Juryns motivering: 

”Med inspirerande, detaljerade och härliga guider både från utlandet och guldkorn i Sverige influerar denna personen till det bästa i livet. En given inspirationskälla till njutbara resor, lyxiga restauranger och lokala pärlor. Med genomtänkta foton och välskrivna texter är Christian Muda med Matochresebloggen.se, Årets Livsnjutare 2019.”

Tips för dig som gillar att bara vara

Zakynthos

Fina stränder, frodig grönska och ett behagligt klimat! Här kan du koppla av helt på avskilda badstränder som ligger i badvikar som bara kan nås med båt. Perfekt för livsnjutaren!

Läs mer om Zakynthos

Cypern

Härligt väder och över 300 soldagar om året, Cypern är det perfekta resmålet för dig som älskar sol, bad och vackra stränder. Passa på att njuta av att bara vara!

Läs mer om Cypern

Dubai

Välkommen till Mellanösterns svar på Miami – en metropol som uppfyller alla drömmar! Här väntar förstklassig mat, underbara stränder och aktiviteter i oändlighet. Unna dig!

Läs mer om Dubai
apollo mondo boutique
Isola Verde
Upplevelser för alla sinnen

Isola Verde

apollo mondo selected
Santa Helena Beach
Fin restaurang med havsutsikt

Santa Helena Beach

Dubai

Vinn en vecka i Dubai eller Abu Dhabi!

Vinnaren av Årets Livsnjutare kommer att få åka till häftiga Dubai eller Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. Dubai är en perfekt metropol för en livsnjutare. Här kan du vakna upp med en otrolig vy från hotellrummet, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med en förstklassig middag på kvällen.

I Abu Dhabi njuter du av långa vackra stränder, fantastiskt god mat från hela världen och otroliga shoppingupplevelser i stora gallerior. Här finns även alla möjligheter att koppla bort omvärlden och slappna av helt – varför inte unna dig en exklusiv spa-upplevelse?

Vinsten består av en resa för två personer i en vecka, med flyg och hotell som väljs av Apollo. Avresa under utvalda veckor under 2019/2020.