Årets reseinspiratör - kategori Familjeresor

Årets Reseinspiratör 2015 – Familjeresor

Vi sökte efter dig som kan skriva packlistor i sömnen eller vet var de bästa vattenlanden finns – och vi hittade massor av bra inspiratörer inom familjeresor! Rösta på din favorit! Nina Hampusson från tidningen mama, kommer tillsammans med jury från Apollo att kora en vinnare bland de fem med flest röster. Vinnaren får 5 000:- i presentkort och titeln "Årets Reseinspiratör - Familjeresor".


Årets Reseinspiratör i Familjeresor 2015 är Mary af Rövarhamn

Årets Reseinspiratör i kategorin Familjeresor är korad, och det blir Mary af Rövarhamn som tar hem titeln och 5 000:- i presentkort hos Apollo. Se bidraget här: symary.com

Nina Hampussons motivering: Familjen Hammarberg tar oss med på ett äventyr de flesta bara kan drömma om. Men hisnande vackra bilder och spännande berättelser inspirerar de oss inte bara att resa, utan gör oss också nyfikna på att möta människor och kulturer långt från vår eget vardagsuniversum.

Apollos motivering: Häftigt, avslappnat, annorlunda och modigt. Att lätta ankar och bara dra iväg med familjen – något att drömma om, speciellt för alla segelfantaster.


Vår jury

Vår jury består av Apollos personal tillsammans med en expert inom varje kategori. Vi utser en vinnare bland de fem som får flest röster per kategori.


Nina Hampusson

Nina Hampusson - reseredaktör på mama

  • Är reseredaktör på tidningarna mama och Family Living
  • Har jobbat som reseskribent i nästan tio år, på några av Sveriges största resetidningar
  • Är mamma till Abbe, 5, och Valter 1,5, som hon gärna tar med till toskanska kusten i Italien (fast om hon får välja helt själv blir det Kroatien eller Slovenien)
  • Har, helt ärligt, aldrig åkt all inclusive, men börjar känna sig redo att uppgradera till småbarnsföräldrarnas egen business class